|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otroku v trebuhu, potem si v nadaljevanju preberite odlične namige za zdrav nosečniški zajtrk.

ZDRAVO ZA DOJENČKA

3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrk

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.1.2024
image

Svojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si jih izposodili na portalu Boobee Foodee.

PREHRANA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 4

Avtor: Metka Troha | 25.9.2023
image

Če šolar odide v šolo brez potrebnega goriva - zajtrka, slabše misli, sodeluje in brska za podatki. Pobrskajte za idejami, kaj zdravega in hranljivega lahko pripravite svojemu šolarju za zajtrk ta teden.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 3

Avtor: Metka Troha | 18.9.2023
image

Za zdravje, počutje in učno sposobnost je zelo pomembno, da otrok vsako jutro zajtrkuje. Tukaj najdete nove ideje za zdrav zajtrk, s katerim boste malim možgančkom priskrbeli zalogo energije, ki pripomore k lažjemu učenju.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 2

Avtor: Metka Troha | 11.9.2023
image

V drugem tednu šole smo vam pripravili novih pet idej za zdrav zajtrk za šolarja. Preverite, jedi, ki jih lahko zjutraj ponudite svojemu otroku, da bo čim lažje sledil šolskim obveznostim vse do šolske malice.

image

Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj pripraviti za svojega novopečenega šolarja? Preverite pet predlogov za zdrav in okusen zajtrk.

PREHRANA DOJENČKA IN MAMICE

Dva recepta za super zajtrk

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 8.5.2021
image

Ker dojenčku in družini vsakodnevno pripravljamo zajtrke, nam kaj hitro lahko zmanjka idej. Tokrat smo vam pripravili kar dva recepta.

O ŽIVILIH

Zdrav zajtrk z ovsenimi kosmiči

Avtor: Maja Šogorič | 20.7.2020
image

Za zajtrk si pripravite ovsene kosmiče in se napolnite z energijo in dobro voljo. V članku najdete tudi recept za ovsene kosmiče s sadjem v kozarcu.

OTROK V KUHINJI

Osnovna omleta za male kuharje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2019
image

Šolske počitnice so idealen čas, da se otrok preizkusi tudi v kuhanju. Za zdrav in hranljiv zajtrk smo poiskali preprost recept za osnovno omleto, prilagojen malim kuharjem.

ZDRAVA HRANA V NOSEČNOSTI

Nosečke, ne izpuščajte zajtrka!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.5.2019
image

Če ste pred nosečnostjo redno izpuščali zajtrk in ste ga v prvem trimesečju težko spravili po grlu, ker vam je bilo zjutraj preveč slabo, je zdaj skrajni čas, da ga čim prej uvedete v svojo jutranjo rutino. Ideje za zdrav zajtrk najdete v prispevku.

STRAN 1 OD 3

Najboljša hrana za nosečnice
Pravilna, uravnotežena prehrana je zelo pomembna, ko pod srcem nosimo novo življenje, pa še toliko bolj. O tem, kako in ...
RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...