|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Kako organizirati zimske šolske počitnice?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.2.2024
image

Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s še štirimi starši otrokovih sošolcev, da vsak otroke prevzame en dan (zagotovo si je lažje vzeti en dan dopusta kot cel teden).

PROSTI ČAS

Kaj naj otrok počne med počitnicami?

Avtor: Helena Primic | 12.2.2024
image

Ne glede na to, kaj menite, da vaš otrok med zimskimi počitnicami zares potrebuje, se pred organizacijo počitnic posvetujte tudi z otrokom. Konec koncev so to njegove počitnice in morda ima sam že popolnoma izdelan načrt, kako jih namerava preživeti.

PREHRANA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 4

Avtor: Metka Troha | 25.9.2023
image

Če šolar odide v šolo brez potrebnega goriva - zajtrka, slabše misli, sodeluje in brska za podatki. Pobrskajte za idejami, kaj zdravega in hranljivega lahko pripravite svojemu šolarju za zajtrk ta teden.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 3

Avtor: Metka Troha | 18.9.2023
image

Za zdravje, počutje in učno sposobnost je zelo pomembno, da otrok vsako jutro zajtrkuje. Tukaj najdete nove ideje za zdrav zajtrk, s katerim boste malim možgančkom priskrbeli zalogo energije, ki pripomore k lažjemu učenju.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 2

Avtor: Metka Troha | 11.9.2023
image

V drugem tednu šole smo vam pripravili novih pet idej za zdrav zajtrk za šolarja. Preverite, jedi, ki jih lahko zjutraj ponudite svojemu otroku, da bo čim lažje sledil šolskim obveznostim vse do šolske malice.

image

Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj pripraviti za svojega novopečenega šolarja? Preverite pet predlogov za zdrav in okusen zajtrk.

VSE O ŠOLAH

Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil

Avtor: Helena Primic | 31.8.2023
image

Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalogi, kaj šele, da bi razmišljali in pisali. Kaj storiti v takšnih dneh, preverite v članku!

VSE O ŠOLAH

Pismo otroku ob začetku šolskega leta

Avtor: Helena Primic | 30.8.2023
image

Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

ZDRAVA PREHRANA

Zdravi zajtrki za zdrav začetek šolskega leta

Avtor: Irena Tomažin, ustvarjalka Zdrave juhice | 28.8.2023
image

Preverite odlične ideje za zares zdrav zajtrk, ki jih je za Ringaraja.net pripravila Irena Tomažin, mama treh otrok in ustvarjalka projekta Zdrava juhica.

image

Zbrali smo pet idej za zdrave slane malice za vašega šolarja in tudi malčka, ki jih lahko pripravite tudi kot hitro družinsko večerjo ali vzamete s seboj, ko se odpravite na izlet.

STRAN 1 OD 7

Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
7 čudes sveta
Že v antičnih časih so popotniki sestavljali sezname največjih čudes, na katere so naleteli na svojih popotovanjih. Pogo...