|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Kako organizirati zimske šolske počitnice?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.2.2024
image

Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s še štirimi starši otrokovih sošolcev, da vsak otroke prevzame en dan (zagotovo si je lažje vzeti en dan dopusta kot cel teden).

PROSTI ČAS

Kaj naj otrok počne med počitnicami?

Avtor: Helena Primic | 12.2.2024
image

Ne glede na to, kaj menite, da vaš otrok med zimskimi počitnicami zares potrebuje, se pred organizacijo počitnic posvetujte tudi z otrokom. Konec koncev so to njegove počitnice in morda ima sam že popolnoma izdelan načrt, kako jih namerava preživeti.

PROSTI ČAS

5 razlogov ZA počitniški dolgčas

Avtor: Helena Primic | 20.7.2023
image

Sodobni otroci zaradi vsakodnevnih intenzivnih stimulacij iz okolja še toliko bolj potrebujejo počitniški dolgčas. Preverite pet najpomembnejših razlogov!

image

Kako se lotiti organizacije otrokovih šolskih poletnih počitnic, če ne bo v počitniškem varstvu, babice in dedki pa so na voljo le za nekaj dni? V članku preverite preizkušene ideje.

image

Poslovite se od vseh tistih čudovitih oblačil, ki otroku odločno niso všeč, in mu v omaro raje zložite nekaj manj kosov, ki jih boste tudi lažje obvladali.

IDEJE ZA IGRO

Na pomoč, dež nam je pokvaril rojstni dan!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.5.2019
image

Preverite hitre rešitve za rojstnodnevno zabavo, ko vam vreme prekriža načrte.

BLOGERJI

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 8.5.2019
image

Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni dan?

DRUŽINA

Praznovanje doma vs. organizirana zabava

Avtor: Helena Primic | 8.5.2019
image

Naj organiziram otroško rojstnodnevno zabavo doma ali organizacijo prepustim strkovnjakom za otroške zabave? Kaj se mi bolj splača in katero rojstnodnevno zabavo si bo otrok bolj zapomnil?

DRUŽINSKE ZGODBE

Lekcija iz hitenja

Avtor: Maja Gregorc | 6.2.2018
image

Tole postopanje in opazovanje nečesa na enem mestu je bilo zame v tistem trenutku izguba dragocenih deset minut, vendar se je izkazalo, da so bile točno takšne - kot stanje na enem mestu resnično dragocene, ne pa nepotrebna izguba. Za oba.

DRUŽINA

Sproščeni v novo šolsko leto

Avtor: Helena Primic | 10.8.2017
image

Preverite nekaj idej, kako organizirati družinsko življenje v novem šolskem letu, da bodo zadovoljene tako potrebe otrok in družine kot staršev.

STRAN 1 OD 2

Kako ukrepati ob nezgodi na smučišču?
Ni nemalo nesreč, ki se vam lahko pripetijo na smučišču, zato je dobro vedeti, kako ukrepati, če pride na smučišču do ne...
Šest idej za igro na snegu
Snežinke, ki padajo, in bela snežna odeja kar vabijo k igri na snegu - tako otroke kot odrasle. Poleg smučanja, sankanja...