|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Kaj naj otrok počne med počitnicami?

Avtor: Helena Primic | 12.2.2024
image

Ne glede na to, kaj menite, da vaš otrok med zimskimi počitnicami zares potrebuje, se pred organizacijo počitnic posvetujte tudi z otrokom. Konec koncev so to njegove počitnice in morda ima sam že popolnoma izdelan načrt, kako jih namerava preživeti.

OTROKOV RAZVOJ

Prijateljstva dajejo otroku pomembne učne izkušnje

Avtor: mag. Neja Samar Brenčič, Zavod IZRIIS | 6.10.2023
image

Da se naučimo, kako pridobiti in obdržati prijatelje je ena najpomembnejših izzivov otroštva, prijateljstva pa dajejo otroku tudi pomembne učne izkušnje.

VSE O DOJENČKU

Otrok naj si prve prijatelje izbira sam

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.8.2023
image

Otrok si mora svoje prijatelje izbrati sam. Tudi če ne ustrezajo našim merilom, je otrokova samostojnost pri sklepanju prijateljstev osnova njegovega čustvenega razvoja.

BLOGERJI

Naj izbrišem Facebook profil ali ne?

Avtor: Moderna babi | 15.6.2020
image

Za vsako pozitivno lastnost, ki jo lahko najdem pri Facebooku in ostalih družbenih omrežjih, lahko najdem tudi negativno. In tako še naprej ostajam razdvojena.

BLOGERJI

BLOG: Punce v šoli me ne marajo

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 14.10.2017
image

Ko mi je hčerka potožila, da je tako punce kot fantje v šoli ne marajo, so me najprej prelili številni občutki - od občutkov strahu in jeze do žalosti in nemoči. Pa nazaj do jeze in strahu. Kako naj ji pomagam, me je zbadalo v možganih in srcu.

AKTUALNO

Ringarajino igrišče

Avtor: P.L. | 26.9.2012
image

Iz predstavništva Ustanove Danu Filantropija v BiH, smo prejeli lepo novičko. Uspešno so zaključili akcijo, ki so jo izvedli s pomočjo donatorjev in članov njihovega portala Ringeraja in otvorili otroško igrišče v naselju Otoka v Sarajevu.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Otroci Michaela Jacksona

Avtor: Helena Mlakar | 27.9.2011
image

Mati pokojnega Michaela Jacksona in babica njegovih treh otrok je povedala, kako dandanes živijo Paris, Prince in Blanket. Po njenih besedah imajo vsi trije normalno življenje.

PRIJATELJI

Poišči svoje prijatelje!

Avtor: Jelena Rašula - Punca iz RRazvoja :) | 5.7.2011
image

Prijateljstva so neprecenljiva! Ne pozabi dodati svojih virtualnih prijateljev na svoj seznamček najdražjih. Tukaj preberi, kako to najlažje storiš.

VZGOJA IN RAZVOJ

Facebook in mladoletniki

Avtor: P.L. | 17.6.2011
image

Spletna socialna omrežja so danes polna otrok. Ustvarjajo si svoje profile, na tak način pa spletu zaupajo svoje podatke in objavljajo fotografije. Pa je to varno?

EKO VIDEO VSEBINE

Prebudite se

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.11.2010
image

Ali je kaj bolj pomembno, kot zdravje otroka?

STRAN 1 OD 2

Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...