|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Kako ukrepati ob nezgodi na smučišču?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.2.2024
image

Ni nemalo nesreč, ki se vam lahko pripetijo na smučišču, zato je dobro vedeti, kako ukrepati, če pride na smučišču do nesreče.

AKTIVNA DRUŽINA

Pozimi v gore: Zlata pravila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.2.2024
image

Ko boste načrtovali družinski izlet v gore, predvidite tudi rezervni cilj (recimo sosednji hrib), kamor se odpravite v primeru, da ob prihodu na izhodišče opazite gnečo.

KORISTNE POVEZAVE

5 nasvetov za zabavno in varno družinsko drsanje!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.2.2024
image

Pri nakupu drsalk se uprite skušnjavi, da bi mu kupili nekoliko večje, saj bo otrok v prevelikih drsalkah veliko težje drsal in se naučil pravilnega drsanja, pa še možnosti za poškodbe so večje.

AKTUALNO

Lahko nosečnica smuča?

Avtor: Helena Mlakar | 4.2.2024
image

Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

image

Baby Center je skupaj z Zavodom Varna pot, ki se zavzema za varno mobilnost otrok, mladostnikov in odraslih, organiziral dogodek, namenjen ozaveščanju o pravilnem pripenjanju otrok v avtosedežih.

ZDRAVA NOSEČNOST

Začimbe ZA zdravo nosečnost

Avtor: Helena Primic | 1.1.2024
image

Da ne bi prišlo do silovitih poskokov ravni sladkorja v krvi ali celo do nosečniškega diabetesa, je v času nosečnosti hrano priporočljivo zmerno začinjati z začimbami, ki uspešno uravnavajo raven krvnega sladkorja.

image

Zvok svobode je film z močnim sporočilom, ki nagovarja vse nas – da se združimo z namenom ozaveščanja in ustavimo trgovino z otroki.

VARNOST OTROKA NA CESTI

Priprava otroka na promet

Avtor: Helena Primic | 18.8.2023
image

Pri otrocih dobronamerne razlage in pridige pogosto nimajo pravega učinka. Zato preverite nekaj alternativnih načinov, kako otroka na zabaven način poučiti o prometnih pravilih.

image

V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pred soncem njegovo nežno kožo. Ali je potrebno dodajati tekočino tudi dojenčkom, ki se samo dojijo? Preverite, kaj pravi patronažna sestra.

ZDRAVA HRANA V NOSEČNOSTI

Varnost hrane med nosečnostjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.6.2023
image

Preberite si splošno sprejete nasvete glede prehranske varnosti in z njihovo pomočjo brez skrbi izberite ustrezna živila tudi med nosečnostjo.

STRAN 1 OD 12

Prvič na smuči
Ko zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...