|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?

image

Oprema, ki jo potrebujete za novorojenčka in dojenčka pozimi, se vendarle malo razlikuje od tiste poleti.

image

Da se boš v svojem novem telesu še vedno počutila lepa, seksi in vesela, nam je urednica lepote in stilistka Maja Možic zaupala nekaj malih trikov, ki prekrijejo ali izpostavijo – kot ti je ljubše – vedno večji trebušček.

ČAS Z DOJENČKOM

Prvi sprehod z novorojenčkom

Avtor: Mojca Buh | 16.1.2024
image

Kdaj prvič ven z novorojenčkom? Mamice, ki ste rodile poleti ste se spraševale, če ni prevroče, med tem ko se mamice, ki so rodile v jesenskem oziroma v zimskem času, verjetno sprašujete, če morda le ni premrzlo. Kako in kdaj torej na prvi sprehod?

OSNOVA NEGA

Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2023
image

Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozičku dovolj toplo? Kako bo dojenček prenesel razliko med toplim stanovanjem in mrazom zunaj?

image

V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pred soncem njegovo nežno kožo. Ali je potrebno dodajati tekočino tudi dojenčkom, ki se samo dojijo? Preverite, kaj pravi patronažna sestra.

image

Pomlad je pravi čas, da otroške omare osvežite z elegantnimi in udobnimi oblačili, v katerih se bodo počutili samozavestne in srečne. Mayoral, priljubljena blagovna znamka otroške mode, ponuja široko paleto oblačil za dečke in deklice vseh starosti.

image

Posebna praznična raziskava razkriva najbolj priljubljene outfite in najbolj zaželena darila za praznike. Preverite, kakšna oblačila najraje nosimo na božični oziroma silvestrski večer ter katero stvar največkrat zavijemo v praznično darilo?

image

Se tudi tebi nekje v omari kopičijo škatle, polne oblačil in igrač, ki jih je tvoj otrok že prerastel? Zakaj bi stale v omari, če pa jih lahko prodaš ali podariš? Pokukaj na Plenička.si, kjer lahko kupiš, prodaš ali podariš rabljene otroške izdelke.

DOM

Trik za enostavno čiščenje madežev z otrokovih oblačil

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.10.2022
image

Najbrž ni družine z otroki, v kateri ne bi bilo treba izvajati vse mogoče vragolije, da bi se znebili trdovratnih madežev z oblačil. Zato vas bo tale nasvet mamice, ki ga je delila na družabnem omrežju zagotovo navdušil.

STRAN 1 OD 4

Permanentno lakiranje
Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimaj...
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...