|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo izbira otroškega vozička še enostavnejša.

image

Oprema, ki jo potrebujete za novorojenčka in dojenčka pozimi, se vendarle malo razlikuje od tiste poleti.

ČAS Z DOJENČKOM

Prvi sprehod z novorojenčkom

Avtor: Mojca Buh | 16.1.2024
image

Kdaj prvič ven z novorojenčkom? Mamice, ki ste rodile poleti ste se spraševale, če ni prevroče, med tem ko se mamice, ki so rodile v jesenskem oziroma v zimskem času, verjetno sprašujete, če morda le ni premrzlo. Kako in kdaj torej na prvi sprehod?

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Prihod novorojenčka iz porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.1.2024
image

Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi po trgovinah, ampak, ali res potrebujete vse to?

PREVENTIVA IN CEPLJENJE

POZOR: Pokrivanje vozička v vročini je nevarno!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.6.2023
image

Starši, pozor! V vročem vremenu nikar ne pokrivajte vozička s pleničko ali odejico, saj je takšno ravnanje lahko za dojenčka zelo nevarno.

VSE O DOJENČKU

Enostavna stvar, ki staršem olajša vsakdan

Avtor: Tadeja Šterk, certificirana svetovalka za nošenje | 20.9.2022
image

Večina staršev se je že srečala z dnevi, ko je otrok ves dan preživel v naročju. Preverite hitro in enostavno rešitev, ki vam v štirih zelo pogostih situacijah, ko sta dve roki premalo, olajša življenje.

image

Izjemno prizorišče s svetovanjem ob izbiri otroške opreme vrhunskih blagovnih znamk, z nasveti priznanih strokovnjakov AMZS Slovenija ter Pedosana centra, z okroglo mizo s priljubljenimi vplivneži in z razveseljivimi ugodnostmi. Vstop je prost.

VSE O DOJENČKU

10 nepogrešljivih stvari za vozičkanje brez stresa

Avtor: Martina Mally, E-baby.si | 21.3.2021
image

Da bodo neskončna potepanja z vašim dojenčkom umirjena, je pomembno, da pred odhodom pripravite vse potrebno.

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

Otroški voziček dobi ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.3.2020
image

Mesec marec, mesec žensk in mamic je bil posebej srečen za eno izmed vas, naših novih Instagram fenic. Poglejte, kdo je srečnica, ki prejme otroški voziček s pripadajočo opremo.

DRUŽINA

Moj otrok ni bolan. Je samo drugačen.

Avtor: Metka Troha | 12.9.2019
image

Kako se počuti starš, ki ima posebnega otroka, drugačnega od drugih, ker je na vozičku, ima avtizem ali Downov sindrom? Poglejte si ta video, da boste na drugačnost, s katero s vsakodnevno soočeni ti starši gledali drugače.

STRAN 1 OD 3

Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...