|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar mlade in bodoče starše zanima.

image

20. maja si lahko ogledate zanimivo ponudbo izdelkov za Zelenem sejmu. Za Zelene sejme je značilno, da razstavljalce in obiskovalce, druži ljubezen do človeka, narave in živali.

image

Waldorfski vrtec Sončnica s Hrušice, Waldorfski vrtec Čebelica iz Radovljice ter Waldorfska šola Radovljica so tudi letos popestrili predbožično dogajanje v Radovljici z WALDORFSKIM BOŽIČNIM SEMNJEM NA GORENJSKEM.

IDEJE ZA IGRO

Otroški karierni sejem: Ko bom velik bom ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.11.2014
image

Otroci že zelo zgodaj začnejo razmišljati, kaj bodo, ko bodo veliki. Ena njihovih najljubših iger, je igranje vlog, skozi katero že v predšolskem obdobju posnemajo svet odraslih in se o njem učijo.

PROSTI ČAS

Ne zamudite: Prihaja 9. otroški bazar!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.9.2014
image

Leto je naokoli in ponovno z veseljem najavljamo največji sejem za družine 9. Otroški bazar, ki bo tokrat potekal od 11. do 14. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Pestro dogajanje za velike in male. Vabljeni!

AKTUALNO

Otroški bazar v Mariboru navdušil

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.4.2012
image

Na mariborskem Otroškem bazarju se je zbralo 14.200 obiskovalcev, ki so spremljali pisano ponudbo več kot 130 sodelujočih.

AKTUALNO

Festival ARTish - Naj spregovori kreativnost

Avtor: Patsolina, Erika Felicijan | 7.12.2011
image

Štiridnevni festival ARTish prvič odpira svoja vrata v prostorih Zavoda Sreda v podhodu Ajdovščina, v četrtek, 15. decembra 2011, ki bodo odprta vse do nedelje, 18. decembra 2011.

EKO RAZGLEDNICE

Sejem Altermed v Celju

Avtor: Marjana Jevšjak, Vrtec Otona Župančiča LJ | 24.1.2010
image

Eko razglednica iz vrtca Otona Župančiča, Ljubljana

EKO RAZGLEDNICE

Sejem Narava - zdravje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Vrtec Miškolin, enota BLOK, vzgojiteljici Mojca Košmrlj in Tina Hrovatič

OZNAKE:
STRAN 1 OD 1

Dianatal olajša porod
photo
Porod predstavlja svojevrstno izkušnjo, saj se ga nosečnica po eni strani boji, hkrati pa ta trenutek nestrpno pričakuje...
Nov Center za nosečnice v porodnišnici Pos...
V porodnišnici Postojna bodo odslej za zdrave in ogrožene nosečnice skrbeli v sodobno opremljenem Centru za nosečnice, v...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?