|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso bolni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2024
image

Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogosto vrhunec ustvarjalnosti.

image

Po tem ko se otroci v naravi najprej "izgubijo" v zmedenosti, nato pa v svoji domišljiji in čudenju, se zaradi številnih naravnih stimulacij kmalu začnejo zelo hitro razvijati.

KORISTNE POVEZAVE

Čigave so stopinje v snegu?

Avtor: Eko Vila | 11.2.2024
image

Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

AKTIVNA DRUŽINA

Pozimi v gore: Zlata pravila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.2.2024
image

Ko boste načrtovali družinski izlet v gore, predvidite tudi rezervni cilj (recimo sosednji hrib), kamor se odpravite v primeru, da ob prihodu na izhodišče opazite gnečo.

AKTIVNA DRUŽINA

5 idej za zimski družinski izlet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2024
image

Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlogov za zimski družinski izlet po Primorski, okolici Ljubljane, Dolenjski, Štajerski in Gorenjski.

DRUŽINA

Astrološka napoved za starše (15. - 21. januar)

Avtor: Ester Mikolič | 14.1.2024
image

Proti sredini tedna bomo zato lahko pri sebi in tudi otrocih čutili več nemirnosti, dodatne energije in zahtevnejše izzive v komunikaciji.

ZDRAVA NOSEČNOST

Začimbe ZA zdravo nosečnost

Avtor: Helena Primic | 1.1.2024
image

Da ne bi prišlo do silovitih poskokov ravni sladkorja v krvi ali celo do nosečniškega diabetesa, je v času nosečnosti hrano priporočljivo zmerno začinjati z začimbami, ki uspešno uravnavajo raven krvnega sladkorja.

DRUŽINA

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.12.2023
image

Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročičev.

UČENJE IN IGRA

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.10.2023
image

Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte, sproščamo jezo in razvijamo spretnosti in čute. Pridobivamo veliko dragocenih izkušenj.

STRAN 1 OD 13

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...