|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Kopanje v reki ali jezeru

Avtor: Helena Primic | 20.7.2021
image

Čas je za rečna kopališča, ki jih je v Sloveniji ob jezerih in rekah okrog 26 preverjenih. Če odštejemo vse tiste skrite kotičke za poletno ohladitev, ki jih poznajo le lokalni prebivalci.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

IDEJA ZA VIKEND: Jezero Kreda

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2021
image

V tokratnem namigu za vikend družinski izlet do jezera Kreda v Zgornji Radovni, kjer se lahko spočijete in tudi ohladite v čarobni beli vodi.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Vikend izlet: Divje jezero Idrija

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.4.2021
image

Namig za krajši družinski izlet:Divje jezero, Idrija

POČITNIŠKI NAMIGI

Prvo naravno kopalno jezero pri nas

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.8.2014
image

V Radljah ob Dravi je od letos mogoče čofotati in plavati v prvem naravnem kopalnem jezeru v Sloveniji. Preverite, zakaj je tole jezero tako posebno in kaj ponuja.

PROSTI ČAS

Predstava KAKO JE IZGINILO GRADIŠKO JEZERO

Avtor: Alenka Klopčič | 25.11.2011
image

KUD Fran Maselj Podlimbarski Krašnja vas ponovno vabi na predstavo po knjigi Alenke Žumbar Klopčič KAKO JE IZGINILO GRADIŠKO JEZERO.

EKO NAMIGI

Zbirka knjig o treh čarovnicah

Avtor: Alenka Klopčič | 2.11.2011
image

Zbirka treh čarovniških knjig za otroke postavlja v ospredje tri najstniške sestre – Taro, Laro in Saro – s čarovniškimi močmi. Dekleta uporabljajo svoje moči v dobre namene, toda ni vsaka vragolija, ki jo ušpičijo, brez posledic.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Obisk notranjskega regijskega parka

Avtor: www.biotskaraznovrstnost.si | 2.5.2010
image

Ob dnevu biotske raznovrstnosti, 22.5, vas vabimo na izlet. Odpravite se na Cerkniško jezero in v njegovo okolico. Iz zimskega spanja se prebujajo pupki in hitijo proti vodi, v kateri se parijo in mrestijo. Vrnile so se številne ptice.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čebelarska učna pot na Cerkniškem jezeru

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Ob obisku Cerkniškega jezera ne spreglejte čebelarske učne poti, kjer boste izvedeli o čebelah vse, kar zanima vaše male radovedneže.

STRAN 1 OD 1

5 top družinskih izletov po Sloveniji
Ringarajine družine se rade potepamo in zato ne preseneča, da so med branimi vsebinami predlogi za družinske izlete v na...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...