|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Kako z otrokom slaviti svetovni dan čebel?

Avtor: Monika Brilly | 20.5.2022
image

Vsi poznamo rek, da »Brez čebel ne bo življenja«. In ker so čebele tako zelo pomembne za ljudi in okolje, od leta 2018 20. maja praznujemo svetovni dan čebel. Kako ga praznovati z otroki?

ČUDOVITA SLOVENIJA

»Čebelica leta od cveta do cveta …

Avtor: Katarina Vinšek | 2.4.2010
image

… in v čašicah sladkih nabira si med.« prepevajo že otroci v vrtcu in se zavedajo pomena čebel ter zdravilnih učinkov medu. Če pa ne poznate te pesmice, poznate zagotovo naslednjo: »Čebelice, čebelice, saj moje ste prijateljice, pozabi vas nikdar ta stari čebelar…«, ki jo prepeva znani slovenski ansambel Lojzeta Slaka.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čebelarska učna pot na Cerkniškem jezeru

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Ob obisku Cerkniškega jezera ne spreglejte čebelarske učne poti, kjer boste izvedeli o čebelah vse, kar zanima vaše male radovedneže.

AKTIVNA DRUŽINA

Čebelarski muzej v Radovljici

Avtor: Ida Gnilšak | 24.1.2010
image

Poslikavanje panjev se je pojavilo pred 250 leti. Na zglajene, največkrat smrekove deščice, so slikali motive. Figure so obrobili s črno črto ...

RAZGLEDNICE

Ogled čebelarske zveze Slovenije na Brdu pri Lukovici

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

OŠ Moravče, Vrtec Vojke Napokoj, vzgojiteljica Ana Gerčar

STRAN 1 OD 1

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?