|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Na tržišču je veliko plavalnih pripomočkov za otroke. Pa so res vsi primerni? Je Fredov obroč primerna izbira za dojenčke? Kaj pa plavut morskega psa? Preberite si!

image

Kdaj je pravi čas, da se otrok nauči plavati? Kaj storiti, če se boji vode? Kako ga pravilno učiti?

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Nosečnost poleti: Kaj nosečnica sme in kaj ne?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.7.2023
image

Nosečnice, ki nosite nosečniški trebušček poleti, ste najbrž že slišale za številne »ljudske« prepovedi, česa vsega ne smete početi oziroma kaj vse je za vas škodljivo. V nadaljevanju razbijamo nekatere mite o nosečnosti v poletnem obdobju.

AKTIVNOSTI

Učenje plavanja: kdaj in kako

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2023
image

Nikoli ni prezgodaj za učenje plavanja. Čeprav je idealna starost šest do sedem let, je dobro z učenjem plavanja pričeti čim bolj zgodaj. Kako začeti otroka učiti prvih pravih plavalnih zamahov?

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Kopanje v reki ali jezeru

Avtor: Helena Primic | 20.7.2021
image

Čas je za rečna kopališča, ki jih je v Sloveniji ob jezerih in rekah okrog 26 preverjenih. Če odštejemo vse tiste skrite kotičke za poletno ohladitev, ki jih poznajo le lokalni prebivalci.

POŠKODBE IN NESREČE

Otrok naj ne bo ob vodi NIKOLI SAM!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.7.2021
image

Otroci obožujejo vodo, kopanje v kadi ali bazenčku. Privoščite jim, vendar se držite enega pomembnega pravila: med kopanje BODITE VES ČAS ZRAVEN in ne puščajte otroka samega niti za sekundo!

ČAS Z DOJENČKOM

Plavanje z dojenčkom

Avtor: Gorenc Jazbec Špela, dipl. fiziot, terapevt RNO | 9.7.2018
image

Kdaj začeti s plavanjem na plavalnem tečaju je odločitev staršev, ki jo sprejmejo glede na to, kako se bo odzval njihov dojenček.

PROSTI ČAS

Zadeni 2 vstopnici za 4-urno kopanje v Atlantisu!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.5.2017
image

Sodeluj v Atlantisovi nagradni igri in z malo sreče bosta 2 vstopnici za 4-urno kopanje v Svetu Doživetij tvoji. Izžrebali bomo pet srečnežev!

image

Še posebej v bližini vode je pomembno, da imate odrasli vedno nadzor nad svojimi otroci. Ne le globoka, tudi nizka voda je lahko nevarna za neplavalca oziroma prestrašenega malčka. Zato nasvete, ki vam jih ponujamo v nadaljevanju, le upoštevajte.

POČITNIŠKI NAMIGI

Prvo naravno kopalno jezero pri nas

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.8.2014
image

V Radljah ob Dravi je od letos mogoče čofotati in plavati v prvem naravnem kopalnem jezeru v Sloveniji. Preverite, zakaj je tole jezero tako posebno in kaj ponuja.

STRAN 1 OD 3

Lahki vozički za družine na poti
Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo izbira otroškega vozička še enostavnejša.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...