|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O VRTCIH

Dražijo se ljubljanski vrtci

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.9.2023
image

V ponedeljek so ljubljanski mestni svetniki izglasovali podražitev vrtca. Hkrati se spreminja tudi igralna površina na posameznega otroka.

image

Minicity Ljubljana, otroško mesto, ki že osmo leto navdušuje starše z otroki iz vse Slovenije, je bogatejši za Mlečno deželo. Najnovejša igralna enota, v kateri je glavna mala kapljica Oki Doki je nastala pod pokroviteljstvom Mlekarne Celeia.

PROSTI ČAS

Zmajčkovo nenavadno popotovanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.11.2021
image

Ste pripravljeni na razburljivo mestno pustolovščino? Čaka vas družinska dogodivščina z zmajčkom Ljubom na čelu, ki bo zgolj z vašo pomočjo razvozljal težke naloge in rešil svojo zmajevsko čast.

image

V Friderikovi spletni trgovini lahko najdemo številne okrasne, uporabne in čudovite reči, primerne tudi za darilo. Za rojstni dan, za učiteljico ob koncu šolskega leta, za simpatijo ali za babico, ki je ne moreš obiskati.

image

Otroci bodo mleli žito in tkali, si izdelali lok in orodje, si nadeli oblačila Emoncev in legionarjev, raziskovali emonske grobove kot čisto pravi arheologi, se pogovarjali s srednjeveškimi meščani, se podali na lov za skritim načrtom ...

UČENJE IN IGRA

Jutri se začne 12. festival Bobri

Avtor: Helena Primic | 17.1.2020
image

Program letošnjega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri se bo sukal okoli vprašanja, kako so povezane umetnost, tehnologija in znanost.

DRUŽINA

Gremo ljubljanskega zmaja spoznat!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.11.2019
image

Ta in naslednji vikend naj bo v znamenju zmaja - tega mogočnega in čarobnega bitja, ki otroku pomaga tudi pri razvoju. Kako, preveri v članku!

VZGOJA IN RAZVOJ

Ljubljana - prva na svetu!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2019
image

Otroci v stiski bodo odslej pomoč lahko poiskali tudi na vseh avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa, ki so postali mobilne Varne točke.

PROSTI ČAS

Gremo se zabavat na Petkovškov otroški direndaj!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.6.2019
image

To soboto, 15. junija 2019, bodo otroci na Petkovškem nabrežju lahko sodelovali v otroški interaktivni predstavi Žirafa Cveta in njena zgodba.

PRAVLJICE

Šola zmajeslovja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2019
image

Na Ljubljanskem gradu je na pustno soboto organiziran interaktivni voden ogled v okviru Šole zmajeslovja z naslovom Uročena pustolovka.

STRAN 1 OD 3

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Babica pripoveduje dobre stare pravljice
photo
Življenje postaja vse hitrejše in tekmovalnejše. Kar se je še včeraj zdelo samoumevno, bo jutri pozabljeno, edina zanesl...