|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Na pobudo ZPMS bo kar 39 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2023 (ali pa na določen dan v tem tednu) nudili družinam prost vstop ali prav posebne aktivnosti. Preverite dogajanje!

image

HOFERjev dobrodelni projekt Nasmeškotek je ob zaključku leta 2019 podrl lastni rekord. S pomočjo prazničnih piškotkov Nasmeškotkov jim je v dobrem mesecu uspelo zbrati kar 19.617 evrov. Donacija gre tudi letos za program Botrstvo v Sloveniji.

MATERINSTVO

Pomoč mladim družinam: Projekt Mlade mamice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2014
image

Klub študentov Kranj tudi letos pripravlja projekt Mlade mamice. S tradicionalnim dobrodelnim projektom klub dijaškim in študentskim družinam nudi materialno pomoč.

image

Šele, ko imaš otroka, dejansko opaziš napredek, ki se zgodi v enem letu. Predvsem pa se vsak mali korak zdi kot pomemben in ga še kako ceniš.

image

Letos izplačila dodatka za velike družine še ni bilo, na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pojasnjujejo, da bo ta nakazan v septembru.

EKO DRUŽENJE

Obeta se nam 1. eko družinski piknik!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.5.2012
image

19. maja se bo zgodil 1. eko družinski piknik!

image

V soboto bodo v Rožni dolini potekale brezplačne otroške delavnice za vse študentske družine. Zveza ŠKIS v okviru projekta Škisova štorklja pripravlja plesne in ustvarjalne delavnice, potekala pa bo tudi podelitev nagrad.

image

Pozanimali smo se, kako je z dodatkom za veliko družino letos, kdaj bo izplačan in kakšen znesek lahko pričakujejo družine s tremi ali več otroki.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Zdrav življenjski slog v osnovni šoli

Avtor: Inštitut za varovanje zdravja | 2.12.2010
image

Prizadevanja za vključitev vsebin zdravja v šolski prostor niso nova. Na Inštitutu za varovanje zdravja si na različne način prizadevajo, da bi vsebine zdravega življenjskega sloga našle svoje mesto tako v šolah, kot v vrtcih.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Kako si?

Avtor: www.kako.si | 2.10.2010
image

Namen letošnjega projekta Kako si? je pripraviti in okrepiti družine za soočanje s spremembami ter izboljšati trenutno stanje na področju duševnega zdravja in družine.

STRAN 1 OD 2

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...