|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček se je zaključila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.2.2024
image

V januarju in februarju ste objavili fotografije svojih odličnih pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. Preverite, kdo dobi bon agencije Sonček in kako so se otroci zabavali ob peki.

ZDRAVJE IN NEGA

Upanje za Karolinin rojstni dan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.2.2024
image

Mala Karolina bo kmalu praznovala svoj 5. rojstni dan, ob tem pa si njena starša želita samo to, da bi za njeno darilo zbrali čim več donacij za razvoj zdravila, s katerim bi ji lahko rešili življenje.

image

Objavi fotografijo svojih krofov, flancatov, mišk ali druge pustne dobrote in osvoji družinski izlet po svojem izboru. Od vsake naložene fotografije bo Fala slonček doniral 1 € Hiši zavetja Palčica.

ZDRAVJE IN NEGA

Miloš je prvič prejel gensko zdravilo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.1.2024
image

Iz Društva Viljem Julijan sporočajo, da je 4-letni Miloš v ZDA sedaj prejel prvi odmerek revolucionarnega novega genskega zdravila, obenem pa so v društvu zanj v predbožični zbiralni akciji zbrali kar 125.047€ donacij.

ZDRAVJE IN NEGA

Božično darilo za Karolino

Avtor: Društvo Viljem Julijan | 14.12.2023
image

Družina 4-letne Karoline, si za Božič želi samo to, da bi deklica lahko živela. Zato želijo v Društvu Viljem Julijan z dobrodelno akcijo »Božično darilo za Karolino« za deklico zbrati čim več donacij za razvoj zdravila.

ZDRAVJE IN NEGA

Dober potek razvoja genskega zdravljenja za Karolino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.11.2023
image

4-letna Karolina se te dni že zelo veseli prihajajočih decembrskih praznikov, v Društvu Viljem Julijan pa se skupaj z njenimi starši veselijo napredkov pri razvoju genskega zdravljenja za njeno smrtonosno bolezen, Cockayne sindrom – tip B.

image

Ob izteku leta Lidl Slovenija v okviru prodaje izdelkov lastne premium blagovne znamke Deluxe tradicionalno del sredstev od prodaje teh izdelkov podari v dobrodelne namene.

image

Za otroke s težkimi redkimi boleznimi bodo 26. oktobra združili moči mnogi vrhunski glasbeniki, ki bodo nastopili na velikem dobrodelnem koncertu Viljem Julijan v Cankarjevem domu.

VSE O ŠOLAH

Podari malico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.9.2023
image

Posledice poplav so razsežne in so družinam povzročile ogromno stisko. Te nesreče ne prizadenejo le zgradb, temveč tudi srca naših otrok.

ZDRAVJE IN NEGA

Veliki dobrodelni koncert za male borce

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.6.2023
image

Za otroke z redkimi boleznimi v Društvu Viljem Julijan tudi letos pripravljajo veliki dobrodelni koncert, ki bo 26. oktobra v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu v Ljubljani.

STRAN 1 OD 10

Triki za peko brezglutenskega kruha
Za to, da kruh ni narastel dovolj, so lahko krive različne reči - testo za kruh je stalo na hladnem ali ni bilo pokrito,...
Kvas, soda ali vinski kamen?
Veliko je slišati, da je kvas v pekovski izdelkih slabši z vidika zdrave prehrane kot ostala sredstva za vzhajanje. Pa j...