|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nagradna igra: Gremo po Sloveniji

Uredništvo Ringaraja.net, 6.5.2021
Pri založbi Epistola je izšla otroška knjiga Mojiceje Podgoršek, Gremo po Sloveniji. Živali spoznavajo lepote Slovenije.

image
Gremo po Sloveniji, nova otroška knjiga, ki je izšla pri založbi Epistola.
/11


Naša Slovenija je prečudovita dežela z mnogimi zanimivostmi in ogleda vrednimi naravnimi lepotami - od prestolnice Ljubljane, do Primorske, pa Murske sobote, Pece, kjer počiva kralj Matjaž ... Odlična je za izlete, saj vožnja nikoli ni zares predolga.

Ker so se razmere malo umirile in imamo spet možnost potovati med regijami, je nagradna igra, ki smo jo pripravili v sodelovanju z založbo Epistola primerna prav za zdaj.

 

PREBERITE TUDI: TOP petkove ideje za družinske vikend izlete

 

Mojiceja Podgoršek: Gremo po Sloveniji

Iz črk besede Slovenija lahko sestavimo kar 12 živali! In te živali so se odpravile na pot, da spoznajo lepote Slovenije. Slon se je tako odpravil v piranski akvarij, noj si je ogledal Škocijanske jame, osel pa prestolnico Ljubljano. 

12 živali nas tako popelje po Sloveniji, kjer lahko spoznavamo slovenska mesta, znamenitosti in običaje.

Skozi zgodbo otroci spoznavajo našo lepo deželo in njene znamenitosti - pa še zabavno je. Kdo bi si mislil, da oven že od nekdaj obožuje Gorenjsko, kjer je doma naš največji pesnik, France Prešeren? In osa - ta je odletela do najvišjega dimnika v Evropi, ki meri kar 360 metrov!

 

gremo po Sloveniji

 

Podarjamo: otroška knjiga Gremo po Sloveniji

Na našem Facebook in Instagram profilu bo potekala nagradna igra, v kateri bomo podelili knjigo Gremo po Sloveniji, ki je izšla pri založbi Epistola.

Ta otroška knjiga je odlična za ideje, kam se podati na naslednji izlet, hkrati pa lahko kar iz domačega naslonjača obiščete vso Slovenijo!

 

Svojo knjigo si lahko naročite tudi v založbi Epistola >>TUKAJ<<

 

PREBERITE TUDI: 3 pravljični družinski izleti


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7
Izboljšanje imunskega odziva pri otroku
Ali pediatri svetujemo prehranske dodatke dojenčkom in otrokom?
7
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
6
Jezna sem, ker vzgajate otroke, ki se jih ...
Bila sem otrok v letih, ko je bilo biti otrok izjemno težko in ne želim, da bi se to obdobje ponovilo. Kljub temu, ko se...
6



Rojstni dan "po domače"
Namesto vas smo poiskali ideje za praznovanje otrokovega rojstnega dne doma, da vam pokažemo, kako preprosta in zabavna ...
Kdaj se odločiti za poslikavo obraza?
Starši v iskanju popestritve zabave za otroka raziskujejo različne ideje. Poleg animacije otrok, je poslikava obraza pri...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?