|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

GZS v javnem pismu proti krčenju sredstev za knjigo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.4.2024
image

Slovenski založniki in knjigotržci odločno in enotno nasprotujemo krčenju javnih sredstev za pisano slovensko besedo, so zapisali.

DRUŽINA

Kreativna vizualizacija za začetnike

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.4.2024
image

Priljubljen avtor Richard Webster v knjigi predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vključno z nasveti, kaj storiti, če vas na tej poti pričakajo težave.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Beremo: Reševanje stresa

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2024
image

Vsi vemo, da je starševstvo včasih zares naporno. Sploh v tempu, ki nam ga narekuje vsakdan. Zato smo tokrat za idejo za branje izbrali knjigo Reševanje stresa - kako razviti sposobnost, da sredi kaosa ostanemo hladni in mirni.

VZGOJA IN RAZVOJ

Nova slikanica, ki odpira pogovor o izgubi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.1.2024
image

Neža Cerkovnik (Lajevec) je pred kratkim izdala slikanico Kje je dedek?, ki preko zgodbe o mišji družini, vnukinji Zoji in njenem dedku, pomaga staršem, da se z otroci začnejo pogovarjati o izgubi in smrti.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ko berete otroku …

Avtor: Helena Mlakar | 27.12.2023
image

Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svojemu otroku pomagajo, da bo branje osvojil hitreje.

UČENJE IN IGRA

Na dvorišču ni ograje

Avtor: P.R. | 17.12.2023
image

Pri založbi Didakta je pravkar izšla knjiga Ferija Lainščka: NA DVORIŠČU NI OGRAJE.

image

Nova knjiga pravljičarke Ide Mlakar Črnič!

PROSTI ČAS

TOP ideje za Miklavževo darilo: knjiga

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.11.2023
image

Ena izmed super idej, kaj lahko otroku prinese prvi dobri mož, je knjiga. Pripravili smo izbor 6 super knjig založbe Morfem, ki vam bodo zagotovo popestrile skupno branje.

UČENJE IN IGRA

O čuječnosti za otroke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.7.2023
image

Dihaj kot medved je čudovito ilustrirana zbirka vaj za čuječnost, s pomočjo katere se otroci naučijo, kako obvladovati svoje telo in dih ter uravnavati čustva.

PROSTI ČAS

Mette Vedso v Sloveniji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.5.2023
image

V Slovenijo prihaja danska pisateljica Mette Vedso, avtorica romana 130 utripov na minuto. Na obisku med 17. in 21. majem 2023 bo v sklopu festivala Bralnice pod slamnikom gostovala po Sloveniji.

STRAN 1 OD 7

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?