|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAREDIMO SAMI

Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad

Avtor: Grilc Petra | 17.3.2024
image

Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomladno prebujanje z otroki in ga ustvarjajte skupaj. Ideje kako, poiščite v nadaljevanju.

UČENJE IN IGRA

Otroci, ki obožujejo dinozavre so ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2024
image

Če je vaš otrok obseden z dinozavri in pozna vse informacije o T-Rexu, se sprostite in uživajte v njegovi igri! Razvija se v izjemnega človeka, pravijo strokovnjaki. Preberite, zakaj.

PROSTI ČAS

Čarobni gozd v Supernovi

Avtor: P.L. | 8.3.2024
image

Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.

image

Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varno okolje za nemoten gibalni razvoj in jih razveselimo s koristnimi igricami.

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

DRUŽINA

Ta vikend bomo indijanska družina

Avtor: Helena Primic | 16.2.2024
image

Dodelite si indijanska imena, v knjigah in na spletu zberite čim več podatkov o ameriških staroselcih, postavite tipi in seveda ne pozabite na pogovor o indijanskih vrednotah ter njihovem odnosu do narave in življenja.

image

Po tem ko se otroci v naravi najprej "izgubijo" v zmedenosti, nato pa v svoji domišljiji in čudenju, se zaradi številnih naravnih stimulacij kmalu začnejo zelo hitro razvijati.

KORISTNE POVEZAVE

Kako otroka naučimo smučati?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.2.2024
image

Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če znajo učenje spremeniti v igro. Preberite si predloge, kako otrok učiti prvih smučarskih zavojev!

PROSTI ČAS

Kaj naj otrok počne med počitnicami?

Avtor: Helena Primic | 12.2.2024
image

Ne glede na to, kaj menite, da vaš otrok med zimskimi počitnicami zares potrebuje, se pred organizacijo počitnic posvetujte tudi z otrokom. Konec koncev so to njegove počitnice in morda ima sam že popolnoma izdelan načrt, kako jih namerava preživeti.

image

Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nekaj bolj lahkotnih pesmic, ki jih lahko preberete tudi najmlajšim. Je lahko torej Prešeren tudi zabaven za otroke?

STRAN 1 OD 22

Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...