|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NASVETI ZA OČKE

Šest mitov o očetih

Avtor: Maja Črepinšek | 24.1.2024
image

Za današnje očete je nenavadno, če ne želijo skrbeti za otroka, če niso enakovredni starš že od vsega začetka. Se je res tako veliko spremenilo? So današnji očetje res tako drugačni, kot so bili njihovi?

OČKA BOM!

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?

Avtor: Helena Mlakar | 17.1.2024
image

Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če želite mir v hiši in zadovoljno ženo.

OČKA BOM!

Tega ne govorite noseči partnerki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.7.2023
image

Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;)

UČENJE IN IGRA

To bi moral vsak otrok početi s svojim očetom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.7.2022
image

Mame se igrajo popolnoma drugače kot očetje in moramo priznati ... nekatere stvari so zabavnejše, ko je zraven očka. Katere stvari bi moral otrok početi z očetom?

NASVETI ZA OČKE

Očetje deklic živite dlje

Avtor: M. T. | 18.6.2022
image

Najnovejše študije kažejo, da očetje, ki imate doma punčke živite dlje. Preverite, za koliko se podaljša življenjska doba očetov in mam z deklicami.

PARTNERSTVO IN ODNOSI

V pričakovanju: Očka bom!

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 20.4.2022
image

V pričakovanju ni le bodoča mamica, temveč tudi očka. Ker pa je mamica s svojim rastočim trebuščkom in materinskim sijajem običajno bolj v ospredju, so priprave na očetovstvo potisnjene na stranski tir. Kako naj se očka pripravi na novega člana?

image

Dojenje je rezervirano samo za mamice, ker jim telo to fizično omogoča. Nič več! Japonski strokovnjaki so razvili posebno napravo, s katero lahko zdaj dojijo tudi očetje.

ODNOSI V DRUŽINI

Starševska ljubezen ne pozna meja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.5.2014
image

Očka je naredil vse, da bi osrečil svojo paralizirano hčerkico. Fotografije povedo vse! Preverite!

STRAN 1 OD 1

Beremo: Reševanje stresa
Vsi vemo, da je starševstvo včasih zares naporno. Sploh v tempu, ki nam ga narekuje vsakdan. Zato smo tokrat za idejo za...
Besede, ki jih želi slišati vsaka mamica
Ko v družinico stopi malo dete, ki zahteva veliko količino pozornosti, se spremeni tudi partnerski odnos. Očka dela, mam...