|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Vsaka ženska se, ko pričakuje otroka, polepša. Nosečnost in porod nista še prav nobene pogršala ali celo izmaličila, kot se marsikatera po nepotrebnem boji.

DOJENJE IN PREHRANA

Dojenje: Ali lahko povečate vsebnost maščobe v mleku?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.12.2023
image

Ker so maščobe v materinem mleku za otrokov organizem pomembne, je dobro vedeti, kako jih povečati ali to vsaj poskušati. Preverite tri načine, s katerim boste lahko povečali hranljivost svojega mleka.

image

Dojenje v javnosti je vedno predmet polemike, ali je to spodobno ali ne. Poglejte si, kako se je Kristina Kuzmič v videu pošalila na račun tega, zakaj ženske ne bi smele dojiti v javnosti. Se boste nasmejali do solz!

VSE O DOJENJU

VIDEO: Ko ti doječa mamica pokvari dan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2023
image

So doječe mamice razstavni eksponat? Za nekatero so. Je dojenje v javnosti res neokusno? Za nekatere je. In tem nekaterim je namenjena ta pesem. Prisluhnite in si oglejte video, nasmejali se boste. :)

ZDRAVJE IN GIBANJE

Kako si samopregledati dojke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zelo pomembno je, da se vsaka ženska nauči samopregledovanja svojih prsi in to redno počne vsak mesec. Preberite, kako!

BLOGERJI

BLOG: Rak dojk v družini

Avtor: Helena Primic | 13.10.2023
image

Vzrok raka na dojkah je lahko v ženskem kroničnem zanemarjanju nege same sebe oziroma postavljanje drugih pred sebe. Vedno pa gre za blokado energije na območju srca oziroma v srčni čakri.

VSE O DOJENJU

Dojenje zmanjšuje pojav raka na dojkah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.10.2023
image

Dojenje je zaščita tudi pred rakom na dojkah, saj doječe ženske tudi do 10 let kasneje zbolevajo za rakom dojk, vendar ob pogoju, da je ženska dojila vsaj šest mesecev ali več in ne kadi, je pokazala raziskava.

VSE O DOJENJU

Tega o dojenju zagotovo niste vedeli!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.10.2023
image

O dojenju obstaja ogromno različnih dejstev, marsikateri od naštetih pa je bil za nas popolna novost, ob kateri smo se tudi malce zabavali.

VSE O DOJENJU

Z materinim mlekom zdravijo raka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.9.2023
image

Znano je, da ima materino mleko izjemne lastnosti tako s prehranskega vidika kot tudi za zdravje dojenčka, saj mu pomaga hitreje preboleti bolezen, če do nje pride. Ampak ste vedeli, da materino mleko uporabljajo tudi za zdravljenje raka?

VSE O NOSEČNOSTI

Spremembe na dojkah v nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.8.2023
image

Spremembe dojk so pogosto eden prvih znakov nosečnosti. Že v šestem do osmem tednu nosečnosti se lahko dojke opazno povečajo, poleg tega postanejo bolj občutljive. Kako se spremenijo dojke v nosečnosti?

STRAN 1 OD 3

Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...