|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O DOJENJU

VIDEO: Posnetek dojenja s termalno kamero

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.2.2024
image

Nek očka je naredil tale neverjeten posnetek, ki prikazuje toploto, ki se sprošča v prsih njegove žene, medtem ko doji dojenčico. Tole morate videti!

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Rak dojk: Dojenček je svoji mami rešil življenje!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.5.2022
image

Zahvaljujoč svojemu šestmesečnemu sinu in dojenju, je tale mamica pravočasno odkrila tumor na dojki. Izjemna zgodba s srečnim koncem!

image

Mastitis in zamašeni mlečni vodi, so težave, ki lahko nastanejo pri doječi materi. Dojka je boleča, rdeča in otekla. Težavo lahko spremlja tudi povišana telesna temperatura, nujen je obisk pri zdravniku.

DOJENJE IN PREHRANA

Čas dojenja

Avtor: P.L. | 6.3.2013
image

Pred porodom si mamica morda predstavlja, da bo dojenje steklo brez težav, da bo dojenček jedel vsake tri ure … a vedno ni tako. Preberite si nekaj nasvetov.

VSE O DOJENJU

Drža pri dojenju

Avtor: Helena Mlakar | 17.2.2013
image

Pri dojenju je zelo pomembna tudi vaša drža. Pomembno je, da se namestite udobno, da vas med dojenjem ne bolijo roke ali hrbet, vrat. Katere tri drže so najbolj priporočljive?

STRAN 1 OD 1

Splošna vprašanja o mlečnih formulah Milupa
Ali veste, zakaj kravje mleko ni primerna prehrana za dojenčke, kdaj preidemo iz začetne mlečne formule (1) na nadaljeva...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...