|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRVI ZNAKI

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.2.2024
image

Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Kako si samopregledati dojke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zelo pomembno je, da se vsaka ženska nauči samopregledovanja svojih prsi in to redno počne vsak mesec. Preberite, kako!

image

Pri nakupu nedrčka za dojenje, se vam hitro lahko zgodi, da boste ob bogati izbiri pozabili na funkcionalnost nedrčka in podlegli lepemu videzu. Da ne boste zgrešili pri nakupu, smo pripravili seznam lastnosti dobrega nedrčka za dojenje. Preverite!

MATERINSTVO

Tako izgledajo mlečne žleze

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.5.2023
image

Skupine mlečnih žlez so videti kot rože, uporabniki družbenih omrežij pa so na to sliko reagirali različno. Nekateri so bili prestrašeni, nekateri so bili očarani, nekateri pa so podvomili o izvoru slike in želeli vedeti, ali je prava.

image

K preventivi pred rakom na dojkah spada tudi nega dojk. V članku preverite, kako negovati ta sveti del ženskega telesa.

image

Dojenje je rezervirano samo za mamice, ker jim telo to fizično omogoča. Nič več! Japonski strokovnjaki so razvili posebno napravo, s katero lahko zdaj dojijo tudi očetje.

VSE O DOJENJU

Odstavljanje od prsi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2014
image

Kako so človeške matere odstavljale od prsi svoje otroke pred sodobno posebno hrano za otroke? Kako je predzgodovinski materi uspelo narediti ta pomemben prehod?

STRAN 1 OD 1

Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...