|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVJE IN NEGA

Pravilno čiščenje igračk za kopanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.7.2024
image

Kako boste pravilno očistili igračke za kopanje? Narediti morate samo eno stvar, da se v njih ne bo razrasla plesen.

image

Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da naj ga imamo radi kljub njegovi nezrelosti.

MALE RAZVADE

Sevanje mobilnih telefonov in wifija je škodljivo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2024
image

Ste kdaj razmišljali, kakšen je vpliv sevanja mobilnih telefonov na otroške možgane? Pa bi morali, saj je obstajajo številni znanstveni dokazi, da je sevanje priljubljenih tehnoloških naprav izjemno škodljivo za otroke, tudi tiste v trebuščkih.

ZDRAVJE IN NEGA

Zakaj se z otroci pregovarjamo o njihovi varnosti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2024
image

Otrok noče imeti čelade, ne posluša me in podobni izgovori staršev. Pediatrinja.si je na Facebooku zapisala odlično sporočilo, ki bi ga morali prebrati vsi starši.

AKTUALNO

Dobrodelni koncert Viljem Julijan za male borce

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.7.2024
image

Za male borce - otroke z redkimi boleznimi bodo 12. oktobra tudi letos združili moči glasbeniki, ki bodo nastopili na tradicionalnem velikem dobrodelnem koncertu Viljem Julijan v Cankarjevem domu.

image

Novi pogledi nekaterih raziskovalcev kažejo, da koristi, ki jih pripisujemo D vitaminu, v resnici prinaša holesterol sulfat, za tvorbo katerega uživanje prehranskih dopolnil D vitamina ni dovolj.

ZDRAVA HRANA V NOSEČNOSTI

Pomembni vitamini v nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2024
image

V katerih živilih se nahajajo pomembni vitamini in hranila, ki jih mora zaužiti nosečnica?

image

Diplomirano fizioterapevtko razvojno-nevrološke obravnave Špelo Gorenc Jazbec smo vprašali, ali so crocsi in podobni natikači primerna poletna obutev za otroke.

image

Prenosne klimatske naprave predstavljajo praktično rešitev za hlajenje prostorov, ki ne zahtevajo zapletene namestitve ali visokih stroškov.

O ŽIVILIH

Zdrav zajtrk z ovsenimi kosmiči

Avtor: Maja Šogorič | 1.7.2024
image

Za zajtrk si pripravite ovsene kosmiče in se napolnite z energijo in dobro voljo. V članku najdete tudi recept za ovsene kosmiče s sadjem v kozarcu.

STRAN 1 OD 48

So za težave s spanjem otroka res krivi te...
Vse več je otrok, ki ima težave s spanjem in številni strokovnjaki opozarjajo, da so za to krivi pametni telefoni in dru...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?