|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

Moška plodnost: 8 živil za več spermijev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.6.2023
image

Zdrava hrana in zdrav način življenja sta ključna za povečanje plodnosti, tako pri ženskah kot pri moških. Da bi spodbudili tvorbo semenčic, bi bodoči očetje morali posvetiti več pozornosti uživanju določenih živil.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Kako spodbuditi zanositev (spočetje)?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.4.2023
image

Tudi s hrano lahko pozitivno vplivate na možnosti, ki jih imate za zanositev. Preverite, katero hrano je potrebno jesti, da boste lažje zanosile!

ZDRAVJE IN NEGA

Cink – kako vemo, da nam ga primanjkuje

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 21.4.2023
image

Cink je element v sledovih, ki je izjemno pomemben pri prirojenem in pridobljenem imunskem odzivu. Kako veste, da vam ga primanjkuje?

image

Kateri so najpomembnejši minerali za naše telo, kakšno funkcijo opravljajo in kateri so njihovi prehranski viri?

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Sezone prehladov še ni konec

Avtor: Fitobimbi | 7.2.2022
image

Kljub trenutni situaciji, v kateri večina komunikacije teče okrog korona virusa, so med otroci še vedno v porastu številna prehladna obolenja, katerim velja nameniti posebno pozornost.

MAMIN KOTIČEK

Vitaminski napitek Nutralux za imunski sistem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.11.2021
image

Obudi svoj imunski sistem z okusnim 'shotom' iz kurkume, limoninega soka in ingverja. Vsak odmerek vsebuje vitamine C, D, B12 in B6, ki krepijo imunski sistem, dodatno pa še cink, kurkumo in ingver.

PREHRANA OTROKA

Prehranski dodatki, ki zmanjšujejo možnost okužbe

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.11.2020
image

Kateri vitamini in minerali so najbolj učinkoviti v boju proti Covid-19? Katera so tista hranila, ki imajo znanstveno dokazan največji potencial za zmanjšanje verjetnosti okužbe s koronavirusom? Preverite v članku!

STRAN 1 OD 1

Preveč soje lahko zavira zanositev
Če bi radi zanosili in redno uživate sojo in sojine izdelke, bodite pozorni, da ne zaužijete več kot 60 gramov soje na d...
Ljubiteljice banan imajo več možnosti za f...
Obstaja kar nekaj študij, ki iščejo povezave med vplivom prehrane matere in očeta pred spočetjem ter spolom spočetega ot...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?