|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

Kako si s čaji pomagamo pri raznih težavah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.2.2024
image

Teta Pehta nas je učila: Za vsako bolezen raste ena rožca!V članku smo zbrali nekaj rastlin s pomočjo katerih si lahko v zimskem času izboljšamo zdravje in počutje.

image

Kašelj velja za najpogostejši simptom respiratornih bolezni, ki pogosto pesti otroke. Kako se spoprijeti z njim? Odgovor se skriva v pravočasnem in učinkovitem pomirjanju kašlja. Naravni pripravki,primerni tudi za najmlajše otroke, so ena od rešitev.

image

Prehlad pri otroku je neizogiben, vendar lahko s pravilnim ukrepanjem že ob prvih znakih preprečimo, da bi se stanje poslabšalo. Pri tem se po pomoč lahko obrnemo na preverjene in učinkovite sestavine iz sveta narave.

PROSTI ČAS

Zeleni sejem naravnih izdelkov

Avtor: P.R. | 24.9.2023
image

Zeleni sejem je sejem naravnih in zdravih izdelkov, na katerem se bo predstavljalo 56 razstavljalcev, ki jim je skupno, da radi ustvarjajo izdelke v sozvočju z naravo in z mislijo na zdravje kupcev.

image

Ringarajina strokovnjakinja Klavdija Kosič je v svoji kuhinji poiskala zdravilne sestavine in "skuhala" domači sirup, ki preverjeno pomaga okrepiti otrokov imunski sistem.

image

V odgovor ameriškim politikom, ki so se raje kot za dojenje zavzeli za dobičkonosne interese proizvajalcev mlečnih formul, se ponovno spomnimo, zakaj je materino mleko brez dvomov najboljša hrana za dojenčka.

image

V nosečnosti se koža hitro razteguje in lahko pričnejo nastajati strije. Te neprijetne kožne spremembe, ki ostanejo trajno, lahko poskušate preprečiti in lajšati z naravnimi olji.

ZDRAVJE IN NEGA

Ste že kdaj moksali svojega otroka?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.1.2023
image

Naturopatinja Erika Brajnik nam je zaupala pet pravil pravilnega moksanja otrok, s katerim se lahko na naraven način lotite jesenskih prehladnih obolenj.

POROD

VIDEO: To se dogaja pri naravnem porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.12.2022
image

Mati narava nas je opremila z vsem, kar je potrebno, da se otrok rodi na svet čisto v svojem ritmu. Poglejte si resnično čudežne trenutke poroda po naravni poti.

MAMIN KOTIČEK

Vitaminski napitek Nutralux za imunski sistem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.11.2021
image

Obudi svoj imunski sistem z okusnim 'shotom' iz kurkume, limoninega soka in ingverja. Vsak odmerek vsebuje vitamine C, D, B12 in B6, ki krepijo imunski sistem, dodatno pa še cink, kurkumo in ingver.

STRAN 1 OD 3

Kvas, soda ali vinski kamen?
Veliko je slišati, da je kvas v pekovski izdelkih slabši z vidika zdrave prehrane kot ostala sredstva za vzhajanje. Pa j...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...