|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

Lidl doniral sredstva za počitnice

Avtor: P.R. | 26.7.2024
image

Akcija je namenjena zbiranju sredstev za letovanje otrok, ki jim starši zaradi socialne stiske ne morejo omogočiti počitnic, zadnjih nekaj let pa gredo v sklopu akcije na letovanje tudi otroci s posebnimi potrebami.

Kako ustvariti prijetno bivalno okolje

Avtor: P.R. | 3.7.2024
image

Prenosne klimatske naprave predstavljajo praktično rešitev za hlajenje prostorov, ki ne zahtevajo zapletene namestitve ali visokih stroškov.

Poznate ta počitniški raj?

Avtor: P.R. | 14.6.2024
image

Tu se otroci krasno zabavajo, starši pa si v miru odpočijejo. Da, Terme Dolenjske Toplice so idealna izbira za krajše družinske počitnice.

image

Pravilno in pravočasno se moramo pripraviti na poletje ter poskrbeti za zunanjo zaščito strešnih oken v mansardi. Z njo ne bomo imeli le nižjih računov za elektriko, ampak bomo svojim malčkom zagotovili tudi miren in kakovostnejši popoldanski spanec.

Privoščite si popoln poletni oddih

Avtor: P.R. | 12.6.2024
image

Če si želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in poskrbeti za ravnovesje telesa in duha v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih.

image

Dopust ob morju z malimi sončicami in sončki je čudovit, seveda pa je treba pripraviti kar nekaj stvari za s seboj. Da bodo priprave in odhod čim manj stresni, vam bo v pomoč seznam osmih stvari, ki jih ne smete pozabiti.

image

Celotna kolekcija se naslanja na več kot 50-letno Afroditino tradicijo v negi las, na vrhunske naravne sestavine, pa tudi na izjemne rezultate delovanja pri različni problematiki las in lasišča.

Pljučna hipertenzija

Avtor: P.R. | 18.5.2024
image

Osrednji simptom pljučne hipertenzije je težka sapa, ki se sprva pojavlja ob naporu – ob napredovanju bolezni pa lahko tudi že v mirovanju.

image

Prvo leto popolnoma brezplačni. Mladim zaposlenim, starim do 35 let, nudimo dodaten, 35% popust na ceno izbranega paketa.

image

Prihajajoča majska sobota bo združila veliko otrok in mladih družin, ki imajo radi gibanje v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 15. Malčkov tek.

STRAN 1 OD 12

Nevarnosti v Jadranskem morju
Če se letos odpravljate na dopust na jadransko morje, preverite, katere nevarnosti prežijo na vas v našem morju.
Oblačila z zaščito UPF: Jim lahko zaupamo?
photo
Zdravniki opozarjajo, da se moramo zaščititi pred sončnimi žarki predvsem ob urah, ko so najmočnejši. Najboljšo zaščito ...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?