|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OTROKOV RAZVOJ

Kaj storiti, ko ima otrok nočne more?

Avtor: Amra Halilović | 24.7.2024
image

Kako otroku razložiti nočne more in kako se pogovarjati o njegovem domišljijskem svetu, smo vprašali psihoterapevtko mag. Urško Ajdišek.

SPANJE IN USPAVANJE

Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob devetih?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.7.2024
image

Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.

image

Preden se zaženete v nakup posebne blazine - gnezda - za dojenčka, si poglejte tale video. Mamica razkriva, kako si ga lahko zelo enostavno naredite sami.

NOVOROJENČEK

Kje bo spal novorojenček?

Avtor: Helena Mlakar | 21.7.2024
image

Novorojenček ne potrebuje veliko prostora, še najbolje se počuti v vaši bližini. Zbrali smo nekaj nasvetov, kje lahko spi.

BLOGERJI

BLOG: Iskreno o spanju in uspavanju

Avtor: Urška Plemenitaš Iršič, mama in dula | 20.7.2024
image

Danes sem dobila naslednje vprašanje: "Urška, ali lahko napišeš kakšen nasvet o uspavanju in spanju otrok v svojih posteljicah. Počutim se zelo slabo, ker nikakor ne uspem, da bi otroka zvečer lepo zaspala." Ok, ampak tole vam ne bo všeč.

SPANJE

So za težave s spanjem otroka res krivi telefoni?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.7.2024
image

Vse več je otrok, ki ima težave s spanjem in številni strokovnjaki opozarjajo, da so za to krivi pametni telefoni in družabna omrežja. Pa je to res?

SPANJE IN USPAVANJE

Tudi na dopustu naj ima dojenček red za spanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.7.2024
image

Ob daljših dneh otroci in dojenčki pogosto ostajajo budni do poznih večernih ur, s čimer se ruši njihova spalna rutina in njihov nočni spanec traja manj kot osem ur. To pa za njihov razvoj ni dobro.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

7 misli staršev, ko na njih spi dojenček

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.7.2024
image

Je tudi vam poznano premlevanje, medtem ko vaš otrok zaspi v vašem naročju? Preverite 7 najpogostejših misli staršev v takšni situaciji in nam sporočite, če se katera od teh mota tudi po vaši glavi.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Kdaj se bomo starši naspali?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2024
image

Čeprav se večina staršev sprijazni z dejstvom, da bodo po prihodu otroka spali manj, je težava v tem, kako dolgo bo to pomanjkanje spanja trajalo. To so ugotovili strokovnjaki.

image

Mnogokrat je dan prekratek, preden zaključimo z delom, je že pozno v noč. Kako funkcionirati po neprespani noči, pa zagotovo vedo starši dojenčkov. Preberite si nasvet, kako se dobro naspati le v nekaj urah!

STRAN 1 OD 12

Ko otroka ne morete ločiti od zaslona ...
Kaj lahko storite, če je vaš otrok dobesedno prilepljen na televizijski ekran? Nikar mu ne prepovedujte gledanja risank ...
BLOG: Iskreno o spanju in uspavanju
Danes sem dobila naslednje vprašanje: "Urška, ali lahko napišeš kakšen nasvet o uspavanju in spanju otrok v svojih post...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?