|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in čimveč počivajte, kolikor vam novi član dopušča. Preberite še nekaj praktičnih nasvetov.

image

Nočno zbujanje otroka za nekatere družine pomeni resen problem. Še huje pa je, če otrok zvečer noče zaspati. To je za starše zelo izčrpavajoče. Zakaj otrok ne more zaspati? Smo za to krivi starši?

SPANJE IN USPAVANJE

Ritem spanja pri dojenčku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2024
image

Novorojenčki spijo dvakrat toliko kot odrasli, vendar razdelijo spanec na več krajših delov. Poleg tega spijo enako dolgo podnevi kot ponoči. Prav nemogoče je spremeniti ta vzorec spanja in vsaj v prvih tednih se bosta morala prilagoditi prav starša.

image

Ko se rodi dojenček, se mladim staršem življenje spremeni. Za svojega dojenčka si želijo le najboljše, imajo tisoč in eno vprašanje. Preberite si odgovore na najpogostejša!

SPANJE IN USPAVANJE

Zakaj moj dojenček ponoči ne spi?

Avtor: Helena Primic | 27.2.2024
image

Preverite, zakaj nekateri dojenčki ponoči ne spijo in kako lahko svojemu dojenčku pomagate, da bo nekoč zares spal kot dojenček.

image

Atopijski dermatitis ni nalezljiva kožna bolezen, ampak izjemno neprijetna suha koža, ki pogosto moti spanec in tako kakovost življenja celotni družini. Ustrezna vsakodnevna higiena in nega je ključna za omilitev srbenja in draženja.

SPANJE

So za težave s spanjem otroka res krivi telefoni?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.2.2024
image

Vse več je otrok, ki ima težave s spanjem in številni strokovnjaki opozarjajo, da so za to krivi pametni telefoni in družabna omrežja. Pa je to res?

POČITEK IN SPANJE

Spanje in počitek novopečene mamice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2024
image

Predstavljamo vam nekatere možnosti, s katerimi lahko pridobite več spanca, več počitka in se posledično počutite bolje.

image

Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

SPANJE IN USPAVANJE

Kako v enem tednu naučiti dojenčka, da zaspi sam?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2024
image

Kako naučiti dojenčka, da bo zaspal sam? S pomočjo te metode boste samo v enem tednu dosegli, da se bo vaš dojenček pomiril sam, brez joka in vaše pomoči. Preverite.

STRAN 1 OD 12

Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
VIDEO: Vaja za krepitev trebuščka pri doje...
video
Starši v svojem strahu pred napakami, prenežno in neodločno pristopajo do svojih dojenčkov. S pomočjo tega videa se bost...