|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OTROKOV RAZVOJ

Starši, prosim vas, odložite telefone

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.3.2024
image

To močno sporočilo je bilo doslej deljeno že več kot 1.000.000 krat, starši pa ga še naprej delijo z drugimi starši po vsem svetu.

BLOGERJI

Naj se tekma za najbolj genialnega potomca začne

Avtor: Petra Skrivarnik | 2.3.2024
image

Žal nam je, gospod Novak. Čeprav tekoče govorite sedem jezikov in imate neverjetne reference, se bomo raje odločili za drugega kandidata. Že res, da bolj za silo črkuje svoje ime, ampak je pa shodil kar tri mesece pred vami!

image

Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varno okolje za nemoten gibalni razvoj in jih razveselimo s koristnimi igricami.

DRUŽINA

Ti si zagotovo moj zadnji otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.2.2024
image

TI SI zagotovo zadnji otrok, ki ga bom imela. Zadnji otrok, ki ga bom zibala in uspavala. Ti boš zadnji, ki bo slišal naše bu-bu igre, ki boš tako tesno spal z mano in me tako nujno potreboval.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

12 skrivnosti zanositve, ki jih morata poznati

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.2.2024
image

Če sta par, ki si želi otroka, je tu nekaj nasvetov, kako povečati možnosti zanositve, ki bi jih morala poznati.

BREZSKRBNO NA POT

Na letalo z malčkom - 9 zlatih pravil

Avtor: Helena Primic | 21.2.2024
image

Če se tudi vi med počitnicami odpravljate na družinsko potovanje z letalom, obvezno preverite zlata pravila za letenje z malčkom.

image

Naj bo to sestra ali tašča, prijateljica ali neznanka v kavarni, preverite kako se odzvati, ko vam okolica poskuša "pomagati" pri vzgoji z nasveti, ki jih ne potrebujete. In za katere niste prosili!

VZGOJA IN RAZVOJ

6 dejstev, da ste popolni starševski neuspeh

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.2.2024
image

Biti popolni starševski neuspeh sploh ni težko. Ne po standardih 21. stoletja in milijonih »študij« in »religij« o vzgoji otrok. Če ste naredili spodnjih sedem napak, vam ni uspelo.

PARTNERSTVO

Starševski Valentin

Avtor: Helena Primic | 8.2.2024
image

Namesto, da nergate, kako se vam partner nič več ne posveča, organizirajte čas samo za vaju in povabite partnerja, da se vam pridruži. Bodite aktivni in ne čakajte na partnerjevo pobudo. Naj bo tudi letošnje Valentinovo takšno kot včasih.

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Ne veste, kako si je predstavljati otroka, ki ga ni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2024
image

Ker, to lahko vedo le tisti, ki so šli skozi neplodnost in oni vedo zagotovo.

STRAN 1 OD 28

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...