|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Kako pomembna je stabilnost

Avtor: Miriam Kalan | 11.3.2024
image

Če bi se mi zid umaknil, bi padla in če tudi bi obstal naslednje 10krat, bi se nanj naslonila veliko bolj previdno in v meni bi vsakič tlel dvom, me bo zdržal ali ne.

BLOGERJI

Kako se reče?

Avtor: Miriam Kalan | 4.3.2024
image

Pobožajte otroka, ko prosi in se zahvali, pokažite mu, da se prijaznost vrača s prijaznostjo in boste lahko vedno s ponosom opazovali vašega vljudnega otročička.

image

Šele ko naš otrok odraste, vidimo, kjer smo se pri vzgoji ušteli in naredili napako. Preverite, katere napake starši najpogosteje naredimo, da boste lahko vsaj katero izmed teh pravočasno popravili.

image

Mnogokrat izrečemo besede, ki jih otroku ne bi smeli in nato nam je žal. Da bi se temu izognili, poskušajmo otroku vsak dan povedati tri stvari, ki jih bo rad slišal.

VZGOJA IN RAZVOJ

30 komplimentov, ki jih otroci morajo slišati

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2024
image

Preberite, zakaj bi morali pohvaliti otrokovo vedenje in ne videz in kako mu lahko to pomaga med šolskim dnem. Prav tako boste dobili navdih za 30 komplimentov, s katerimi lahko svoje otroke zasipate že danes!

BLOGERJI

Kaj naredimo, ko je otroka strah?

Avtor: Miriam Kalan | 26.2.2024
image

Otroka poslušajte in se z njim pogovarjajte toliko časa, da boste prepričani, da je otrok svojo zgodbo osmislil na način, ki mu ne povzroča neprijetnih čustev. Naj bo razlaga čim bližja realnosti.

MAMIN KOTIČEK

Delo bo vedno, otroci pa bodo zrastli

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.2.2024
image

Ko pa pridemo do tega, da so stvari kaotično mirne, se zavedam, da čeprav si lahko za delo vzamem čas, izberem svoje otroke. Brez samoobtoževanja, brez dvomov in brez primerjave z drugimi ženskami.

BREZSKRBNO NA POT

Na letalo z malčkom - 9 zlatih pravil

Avtor: Helena Primic | 21.2.2024
image

Če se tudi vi med počitnicami odpravljate na družinsko potovanje z letalom, obvezno preverite zlata pravila za letenje z malčkom.

BLOGERJI

Zakaj otrok v vrtcu uboga, doma pa ne?

Avtor: Miriam Kalan | 19.2.2024
image

Recite enkrat in potem poskrbite, da se uresniči, mirno, zbrano in odločno. Če je čas za odhod rečete "gremo" in če vaš otrok ne reagira, ga primite in vodite.

image

Naj bo to sestra ali tašča, prijateljica ali neznanka v kavarni, preverite kako se odzvati, ko vam okolica poskuša "pomagati" pri vzgoji z nasveti, ki jih ne potrebujete. In za katere niste prosili!

STRAN 1 OD 53

Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...