|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAŠE FINANCE

Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrževane člane

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2024
image

Vlogo za uveljavljanje olajšave za družinske člane za leto 2023 je treba oddati do ponedeljka, 5. februarja 2024.

image

Najpomembnejši korak, s katerim lahko zares privarčujete denar za božična darila, je, da si še pred nakupom določite skupen znesek za vsa darila.

image

Zadnje raziskave so pokazale, da je povprečna starost ženske, ki postane prvič mamica, danes 29,8 let. Pokazale so tudi, da ima danes več otrok poročene starše.

NAŠE FINANCE

Uskladila se je višina preživnin

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.2.2023
image

V začetku februarja se je v skladu z rastjo cen življenjskih potrebščin zvišala višina preživnin in nadomestilo preživnin.

NAŠE FINANCE

Pravica do krajšega delovnega časa

Avtor: Helena Primic | 19.5.2021
image

Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polovico prispevkov pa poravna država. Vsekakor odlična možnost nižjih prispevkov, ki je ne smejo izpustiti starši, ki imajo s.p.!

DELO IN DRUŽINA

Zaprte šole: Kdaj in koliko nadomestila vam pripada?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.11.2020
image

Ministrstvo za delo pojasnjuje, da delo od doma ni združljivo z obveznostjo varstva otroka, zato ste v primeru varstva otroka do vključno petega razreda upravičeni do odsotnosti zaradi višje sile in nadomestila.

image

V resnici se na koncu, tudi ko gre za denar, vedno ustavimo pri zaupanju. Lahko temu družinskemu članu ali prijatelju zaupam, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da se bo držal najinega finančnega dogovora?

BLOGERJI

BLOG: Odnos do denarja in revščina

Avtor: Helena Primic | 6.10.2020
image

Je denar res rešitev za vse težave, ki so Zemljo pripeljale do tega globalnega zloma, v katerem smo se znašli?

VARČEVANJE

Učenje o denarju: Od 2 do 12 let

Avtor: Helena Primic | 5.10.2020
image

V starosti od šest do osem let je idealen čas, da otroku začnete dajati mesečno ali tedensko žepnino. Za katero bo seveda potreboval svojo prvo denarnico in svoj prvi hranilnik. Pa tudi svoj prvi bančni račun.

STRAN 1 OD 7

Kako potrošiti čim manj denarja za darila?
Najpomembnejši korak, s katerim lahko zares privarčujete denar za božična darila, je, da si še pred nakupom določite sku...
Kredit in nova odločba za vrtec
Nekateri starši še vedno čakajo na nove odločbe za znižano plačilo vrtca. Na uredništvo smo prejeli vprašanje, kako je s...