|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zadnje raziskave so pokazale, da je povprečna starost ženske, ki postane prvič mamica, danes 29,8 let. Pokazale so tudi, da ima danes več otrok poročene starše.

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Zunajtelesna oploditev: Minilo je 40 let od prve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2023
image

V Sloveniji se po postopkih zunajtelesne oploditve rodi nekaj več kot 4 odstotkov otrok, kar nas uvršča v sam evropski vrh, neposredno za Dansko.

Z DOJENČKOM NA POT

Z otrokom na letalo

Avtor: Vesna Tripkovič | 17.7.2017
image

Nameravate na dopust z letalom? Preberite nekaj osnovnih informacij, kako potovati z majhnimi otroki.

SEZNAM PORODNIŠNIC

25 let ljubljanske porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.10.2012
image

Odprtje »nove« Porodnišnice leta 1987 je pomenilo izjemno pridobitev za strokovno, medicinsko varno rojevanje, ustrezno zdravstveno in babiško nego mamic in novorojenčkov ter humanizacijo poroda.

STRAN 1 OD 1

5 prednosti pozne zanositve
Danski raziskovalci so ugotovili, da mame, starejše od 31 let, svoje otroke manj zmerjajo in fizično kaznujejo. Na sploš...
Kako povedati za nosečnost?
photo
Poglejte si nekaj najbolj simpatičnih in zabavnih fotografij, s katerimi so nekateri pari oznanili svojo nosečnost!