|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Zunajtelesna oploditev: Minilo je 40 let od prve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2023
image

V Sloveniji se po postopkih zunajtelesne oploditve rodi nekaj več kot 4 odstotkov otrok, kar nas uvršča v sam evropski vrh, neposredno za Dansko.

ZDRAVJE IN NEGA

Skrajšajmo čakalne dobe za otroke

Avtor: Združenje za pravice bolnih otrok | 15.4.2015
image

Članice in člani Združenja za pravice bolnih otrok nastopajo kot zagovorniki pravic otrok, ker si želijo otrokom zagotoviti najboljšo možno zdravstveno oskrbo, ki jo naš zdravstveni sistem lahko nudi.

ZDRAVJE IN NEGA

Ko mora otrok v bolnico ...

Avtor: P.L. | 30.7.2014
image

Bolezen ali zdravstveni zapleti so pri otroku včasih lahko tako hudi, da mora v bolnico. to pa je zanj in za starše zelo stresno. Preberite nekaj napotkov, ki lahko olajšajo bivanje otroku v bolnišnici.

image

Partizanska bolnica Franja je bila zgrajena med 2. svetovno vojno za zdravljenje ranjencev. Danes pa je odprta za turistične obiske. Obiskali smo jo tudi mi.

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Veliko število bolnih otrok

Avtor: Petra Logar | 15.12.2010
image

Od začetka novembra na otroških oddelkih Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja ter na Pediatrični kliniki zdravijo večje število otrok z bronhiolitisom, ki ga povzroča respiratorno sincicijski virus (RSV).

STRAN 1 OD 1

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Biokemična nosečnost: ko zarodek umre tako...
Biokemična nosečnost je izguba plodu v zelo zgodnji nosečnosti, simptomov skoraj ni. Večina žensk sploh ne bi vedela za ...