|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RESNIČNE ZGODBE

Oton ... iz avtomobila

Avtor: Skuštrana | 12.1.2024
image

He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

image

Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s katerimi zamotimo otroke med vožnjo. Mala miselna telovadba. Pri nas se med vožnjo redno igramo naslednje tri igre.

image

V toplejših dneh v avtomobilu hitro postane vroče in takrat pride še kako prav klimatska naprava. Zelo pomembno je, da klimo v avtomobilu uporabljamo pravilno, saj s tem lahko preprečimo tudi bolezen.

ČAS Z DOJENČKOM

Kako umiriti dojenčka v avtomobilu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.7.2023
image

Nočna mora vsakega starša je, da dojenček joka med vožnjo. To je 5 uporabnih nasvetov, kako ga pomiriti.

ZDRAVJE IN NEGA

Kako lahko nekdo pozabi svojega otroka v avtu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.5.2023
image

Primeri malčkov, ki tragično umrejo zaradi vročine v avtu, mnoge spodbudijo k razmišljanju, kako je mogoče pozabiti na lastnega otroka.

VSE O DOJENČKU

Prva lupinica z integriranimi Isofix konektorji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.4.2023
image

Priljubljena spletna trgovina za otroke in mame Mali zakladi in vrhunska blagovna znamka z otroško opremo Nuna so konec aprila na dogodku Nuna Brunch predstavili prvo lupinico z integriranimi Isofix konektorji na svetu.

image

K obvezni opremi novorojenčka sodi tudi lupinica. Pri nakupu bodite izbirčni, na prvem mestu sta varnost in udobje. Preverite pomembne nasvete strokovnjakinje z gibalni razvoj glede uporabe lupinice.

ZABAVA NA POTI

Triki proti dolgčasu med vožnjo

Avtor: Tina Trček | 22.2.2022
image

Daljša potovanja ali pa le enodnevni izleti so pogosto naporni tako za otroke, kot tudi za starše. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako otroke zaposliti med vožnjo ter s tem narediti potovanje še bolj prijetno.

BLOGERJI

BLOG: Cirkus v avtu

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 9.10.2018
image

Tako sem korak po korak prihajala vse bližje resnici - ko se odpravljamo na znano pot, na kateri sem kot voznica zelo sproščena, sta tudi punci veliko bolj sproščeni in je njunih sporov veliko manj oziroma hitro minejo.

Z DOJENČKOM NA POT

Praktični nasveti za potovanje z otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.6.2017
image

Daljše potovanje z otroki je lahko prava nočna mora, če se nanj dobro ne pripravimo. Otroci namreč težko sedijo dalj časa na enem mestu. Kako se izogniti družinskim prepirom v avtomobilu in na poti?

STRAN 1 OD 5

Kako v službi povedati za nosečnost?
Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.
Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...