|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UČENJE IN IGRA

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.4.2024
image

Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte, sproščamo jezo in razvijamo spretnosti in čute. Pridobivamo veliko dragocenih izkušenj.

IDEJE ZA IGRO

Zabavne velikonočne igrice

Avtor: Pavla Kliner | 26.3.2024
image

Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo priljubljena je igra velikonočnega zajčka. Nagajivi zajček nekje na vrtu ali pa kar v stanovanju skrije pisanice ...

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

PROSTI ČAS

Zabavno silvestrovanje: Praznične igre

Avtor: Ringaraja.net | 29.12.2023
image

Če boste letos novo leto dočakali s partnerjem ali v krogu najožje družine, smo za vas pripravili nabor iger, ki jih lahko izdelate sami doma in so prilagojene za različne starosti otrok.

PROSTI ČAS

Ideje za hišne igre z otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

Ni lahko imeti na zalogi aktivnosti za zabavanje otroka ves kisel vikend ali celo teden, zato smo vam pripravili nekaj zanimivih idej za igro v stanovanju ali hiši.

image

Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s katerimi zamotimo otroke med vožnjo. Mala miselna telovadba. Pri nas se med vožnjo redno igramo naslednje tri igre.

image

Igro je potrebno prilagajati starosti in sposobnosti dojenčka, nekaterim se prej izostri občutek za dotik in spet drugim kasneje. V nadaljevanju sem vam pripravila nekaj idej za igranje z dojenčkom, ki je zelo zabavno tako za mamico kot za očka.

IDEJE ZA IGRO

VIDEO: Preprosta miselna igra za otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.8.2023
image

Poglejte si zanimivo idejo za preprosto igrico, ki se jo lahko igrate doma z otrokom in mu s tem pomagate spodbujati različne povezave v možganih. Primerna je za vse starosti.

UČENJE IN IGRA

Starši smo pri igri na prostem preveč zaščitniški

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.4.2023
image

Z igro na prostem otroci pridobivajo neprecenljive izkušnje za življenje in modrice so del tega učenja. Starši moramo poskrbeti za varnost otrok, ne smemo pa jih omejevati pri njihovi igri.

IDEJE ZA IGRO

Ustvarjalno igrive minutke: Dirka netopirjev

Avtor: Nataša Podobnik (MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti) | 28.10.2022
image

Igriv namig za najbolj strašljivo noč v letu: najprej boste morali izdelati strašljive tekmovalce - netopirje, potem pa se z njimi lahko pomerite v napeti tekmi za najhitrejšega netopir-dirkača.

STRAN 1 OD 2

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?