|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Če imate doma otroško posteljico in je ne potrebujete več, je nikar ne zavrzite. Spremenite jo lahko v ustvarjalni kotiček!

PROSTI ČAS

Top poletno varstvo za otroke 2024

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.6.2024
image

Poletje je TU! Če še niste rezervirali terminov za poletne počitnice, za varstvo vaših otrok, hitro preverite izbor TOP idej za poletno varstvo za otroke. Nekaj je še prostih mest.

POČITNIŠKI NAMIGI

Kaj morate prebrati letos poleti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2024
image

Bliža se poletje in treba je spakirati tudi knjige, ki jih bomo brali, ali pa vsaj poskušali brati na plaži. Letos smo pripravili izbor TOP 5 knjig slovenskih avtorjev.

image

Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varno okolje za nemoten gibalni razvoj in jih razveselimo s koristnimi igricami.

image

Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkoristite First Minute cene do konca februarja.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Smešne pustne dudice

Avtor: M.H. | 25.1.2024
image

Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Naredite jo kar iz njihove dudice!

image

Nanobébé, vodilno ime v inovacijah dojenčkovih izdelkov, je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji.

image

Imate včasih občutek, da bolj ko se na nekoga navežete in z njim poglobite odnos, težje najdete pravo darilo?

image

Splošno pravilo, ki se ga držite pri pripravi silvestrske zabave za otroke, je, da preproste stvari naredite posebne.

PROSTI ČAS

Ideje za hišne igre z otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

Ni lahko imeti na zalogi aktivnosti za zabavanje otroka ves kisel vikend ali celo teden, zato smo vam pripravili nekaj zanimivih idej za igro v stanovanju ali hiši.

STRAN 1 OD 2

Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Rojstni dan "po domače"
Namesto vas smo poiskali ideje za praznovanje otrokovega rojstnega dne doma, da vam pokažemo, kako preprosta in zabavna ...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?