|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v besede in tekmujejo, kdo jih bo našel več. Na ta način bodo prek igre krepili besedni zaklad.

image

S kakovostnimi posodami Rosmarino Hexa PRO bo kuhanje otročje lahko, zato so idealna izbira, še posebej, kadar kuhate skupaj z otroki. Preverite super recepte za zabavno ustvarjanje v kuhinji.

image

Da bi povečali željo po branju in posledično krepili bralne navade otrok, je pomembno, da vzbudimo in obdržimo pozornost otrok z zanimivimi in poučnimi vsebinami že v zgodnjih letih.

image

Otrokova želja po tem, da bi odkrili in izvedeli več o stvareh, ki jih zanimajo, pa jih žene k učenju, spodbuja k branju ter posledično krepi njihove bralne navade.

image

Splošno pravilo, ki se ga držite pri pripravi silvestrske zabave za otroke, je, da preproste stvari naredite posebne.

image

Nekatere igrače spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti, druge učijo socialnih veščin, tretje krepijo željo po druženju in sodelovanju, potem pa so tu še igrače, s katerimi se otrok hkrati igra in uči logičnega razmišljanja.

image

V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin po neverjetnih cenah! Izbirate lahko med različnimi zvezki, svinčniki, radirkami, šilčki, barvicami, flomastri, lepili in vsem ostalim.

image

Če se želite izogniti gneči pred prvim septembrom, je pametno, da se v trgovino odpravite že zdaj. Z naslednjimi nasveti bo izbira pripomočkov za šolo povsem preprosta.

image

Otroci so po naravi radovedni in radi preizkušajo nove stvari, še posebej v kuhinji. Tega se zavedajo tudi v Sparu Slovenija, kjer so navdušeni nad projektom Kuhnapato, ki ga podpirajo že šesto leto zapored. Zdaj so ga nadgradili s serijo Kuhoznalci.

DRUŽINA

Spletni nakupi: Namenite več časa svoji družini

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.3.2023
image

V današnjem divjem tempu je spletno nakupovanje odlična rešitev, da pridobimo nekaj dodatnega časa, ki ga lahko posvetimo svojim najbližjim. Spar Online omogoča, da svoje nakupe opravite kar iz domačega naslonjača, ob tem pa še pomagate.

STRAN 1 OD 2

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)


Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!