|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAREDIMO SAMI

6 decembrskih idej za ustvarjanje

Avtor: Barbara Špacapan | 4.12.2023
image

Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka piškotov, okrasitev okolice, doma in darilc ter seveda obvezno izdelovanje novoletnih voščilnic.

IDEJE ZA IGRO

Preproste ideje za okraske za noč čarovnic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2023
image

V članku preverite, kako izdelati netopirčke iz gumbov, antistresne buče iz balonov, strašne oči na vratih in prijazne duhce iz lizalk.

image

Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najboljšo zabavo. In za to ne potrebujete nič posebnega, razen ene ali več kartonastih škatel. Res odlične ideje za »škatlaste« igrače!

image

V novi knjigi Znanstvena delavnica smo si izposodili idejo, kako iz starega papirja izdelati nov, recikliran papir. Družinska zabava zagotovljena!

NAREDIMO SAMI

Velikonočna dekoracija iz domačega plastelina

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.4.2023
image

Velikonočni prazniki so namenjeni preživljanju časa z družino. Da boste ta čas preživeli igrivo in ustvarjalno, se lahko lotite še izdelave domačega "plastelina", iz katerega naredite velikonočno dekoracijo za vaš dom. Preverite enostaven postopek!

NAREDIMO SAMI

4 ideje za adventni koledar za otroke

Avtor: Sanja Filipović, adventnikoledar.com | 10.11.2021
image

Ker se praznični čas precej hitro približuje, je zdaj pravi čas, da z otroki ali zanje izdelate unikaten adventni koledar. Zbrali smo štiri ideje, ki so vam lahko navdih za predpraznično ustvarjanje.

PRAVLJICE

TOP otroške knjige - kartonke

Avtor: Helena Primic | 14.4.2021
image

Preverite izbor najboljših otroških kartonk - takšnih za najmlajše, pa tudi tistih za nekoliko večje in bolj zahtevne mlade bralce, ki še vedno radi brskajo po nekoliko drugačnih ter bolj interaktivnih knjigah.

IDEJE ZA IGRO

Sobotne brezplačne otroške predstave na daljavo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.2.2021
image

Hiša otrok in umetnosti vsako soboto omogoča brezplačen ogled njihovih otroških predstav na daljavo, ki si jih na dan predstave lahko ogledate kadarkoli tekom dneva.

UČENJE IN IGRA

Ko delajo roke, (se) delajo možgančki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.1.2021
image

Preverite nove Paketke za domače svedranje, ki bodo zaposlili otrokove roke in možgane ter jih odtrgali od mamljivih ekrančkov.

NAREDIMO SAMI

Igrače, ki jih lahko izdelate sami doma

Avtor: Helena Primic | 6.11.2020
image

Ste vedeli, da lahko iz lego kock izdelate šahovnico in figure za šah? Ali se kar sami lotite izdelave družabne namizne igre Kdo je kdo?

STRAN 1 OD 4

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?