|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

GOSPODINJSKI NASVET

Čokoladni mafini z malce drugačno dekoracijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2023
image

Bi radi letos popestrili praznično mizo in ustvarili malce drugačne sladičke za svoje najdražje. Ponujamo vam nekaj idej, kako lahko okrasite čokoladne mafine.

NAREDIMO SAMI

Preproste ideje za praznično okrasitev doma

Avtor: Barbara Bališ Markovič | 15.12.2023
image

V predprazničnem času radi poživimo in okrasimo prostore, v katerih preživimo največ časa, da vanje vnesemo praznično vzdušje.

NAREDIMO SAMI

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.12.2023
image

Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ... Velike in majhne, bele, pisane ... V članku boste našli nekaj šablon za ustvarjanje raznoraznih oblik snežink.

image

Mesec december je mesec čarobnosti in mesec, ko se še posebej povežemo z najbližjimi, s svojo družino, otroki. Poseben čar ima tudi na otroke, saj se v tem mesecu dogaja toliko stvari, toliko zanimivega, nenavadnega za njih.

NAREDIMO SAMI

6 decembrskih idej za ustvarjanje

Avtor: Barbara Špacapan | 4.12.2023
image

Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka piškotov, okrasitev okolice, doma in darilc ter seveda obvezno izdelovanje novoletnih voščilnic.

PROSTI ČAS

Najlepše ideje za jesensko okrasitev doma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.10.2023
image

Prišla je jesen in narava se bo oblekla v svoje barve. Za vas smo zbrali nekaj idej, kako lahko v barve oblečete tudi vaš dom.

DRUŽINA

9 neobičajnih idej za okrasitev pirhov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.4.2021
image

V galeriji preverite ideje za neobičajne in čudovite pirhe, za katere ne potrebujete dragih pripomočkov in posebnih ročnih spretnosti. Le nekaj časa in dobre volje!

NAREDIMO SAMI

Najlepša praznična osvetlitev doma

Avtor: Ringaraja.net | 29.12.2020
image

Ker smo letos za praznike večinoma doma, imamo čas, da okrasimo naš dom, kot ga nismo še nikoli do sedaj. Pripravili smo nekaj videov, ki prikazujejo čudovito okrašene hiše.

image

Za vas smo zbrali nekaj idej, kako lahko ta krščanski praznik, ki ga mnoge družine praznujejo kot praznik prihoda pomladi, praznujete tudi v domači karanteni.

DRUŽINA

Obisk praznične prestolnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.12.2017
image

Danes se bodo v Ljubljani prižgale praznične lučke, ki bodo v našo prestolnico pripeljale čaroben svet za otroke in družine ter vse, ki še vedno verjamete v pravljice. December je vsekakor čas, ko je to dovoljeno!

STRAN 1 OD 1

Pripravite dom na Veliko noč
Velika noč je posebna priložnost, ko otroke vzpodbujamo k sodelovanju pri okrasitvi doma s spomladanskim cvetjem in prip...
Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?