|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Zabavna družinska pomladna generalka

Avtor: Helena Primic | 15.3.2024
image

Otroci veliko težje dlje časa ohranijo pozornost na enem opravilu, še posebno, če gre za nezabavno početje. Zato pospravljanje spremenite v čarobno potovanje, iskanje skritega zaklada, ustvarjanje začarane dežele in podobno.

image

Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?

MATERINSTVO

Zaposlene mamice so srečnejše

Avtor: Helena Mlakar | 25.2.2024
image

Strokovnjaki pravijo, da naj bi bile zaposlene matere srečnejše in bolj zdrave od tistih mater, ki so se odločile, da ne bodo hodile v službo, temveč bodo ostale z otroki doma in skrbele za dom ter družino.

VZGOJA IN RAZVOJ

Razhod: menjata se starša, ne otroci

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.1.2024
image

Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izmenah.

ZDRAVJE IN NEGA

Je božična zvezda res strupena?

Avtor: Ema Rotar | 15.12.2023
image

Decembra se v naše domove naseli duh praznikov in ena od simbolov decembrskega časa je tudi okrasna rastlina božična zvezda, za katero mnogi trdijo, da je strupena. Pa je to res?

NAREDIMO SAMI

VIDEO: Dišeča svečka iz pomarančne lupine

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.12.2023
image

Tudi vi obožujete eterični vonj pomaranče? Pričarajte si ga s tem enostavnim trikom in samo s pomočjo olja in pomarančne lupine. Vaš dom bo odslej, kadarkoli boste želeli, dišal, kot da bi se sprehajali v nasadu sočnih, dišečih pomaranč.

PROSTI ČAS

Najlepše ideje za jesensko okrasitev doma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.10.2023
image

Prišla je jesen in narava se bo oblekla v svoje barve. Za vas smo zbrali nekaj idej, kako lahko v barve oblečete tudi vaš dom.

MAMIN KOTIČEK

10 mam je pokazalo nered v hiši

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.9.2023
image

10 pogumnih mam je delilo slike svojih domov v resničnem stanju. Imena so bila spremenjena zaradi zaščite nedolžnih.

image

Španska vlada je napovedala izdelavo aplikacije, ki bo beležila čas, ki ga vsak član gospodinjstva porabi za domača opravila. Njihov cilj naj bi bil spodbuditi moške, da bodo bolj vključeni v pomoč pri gospodinjskih delih.

MATERINSTVO

Odprto pismo lenim mamicam

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.5.2023
image

Številne matere pri izbiri, ali bodo opravljale gospodinjska opravila ali bodo sedele in uživale s svojimi otroki, izrečejo besede "samo enkrat so majhni". Vsi vemo, da je to le izgovor za odlaganje gospodinjskih opravil.

STRAN 1 OD 6

9 neobičajnih idej za okrasitev pirhov
photo
V galeriji preverite ideje za neobičajne in čudovite pirhe, za katere ne potrebujete dragih pripomočkov in posebnih ročn...
Kako pomembna je stabilnost
Če bi se mi zid umaknil, bi padla in če tudi bi obstal naslednje 10krat, bi se nanj naslonila veliko bolj previdno in v ...