|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

VIDEO: Kaj najbolj deluje proti strijam?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2024
image

Pojav strij je ena najpogostejših težav v nosečnosti. Strije je težko odpraviti, obstaja pa sestavina, ki je proti njim najbolj učinkovita. Preveri, katera!

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Ženske, negujte svojo maternico!

Avtor: Helena Primic | 25.2.2024
image

V boju proti raku na materničnem vratu ne pozabimo na najmočnejši preventivni ukrep - nego maternice.

ZAKONODAJA

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?

Avtor: Urša Zalar | 24.2.2024
image

Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplikacij. Ima oče pravico do dopusta za nego matere, če je ta rodila s carskim rezom?

OSNOVA NEGA

Popek potrebuje posebno nego

Avtor: Otrok in družina | 22.1.2024
image

Popkovnico, ki povezuje plod s posteljico, po porodu spnejo in prerežejo. Tako izgine fizična vez med materjo in otročičkom. Mamice, predvsem tiste, ki so to postale prvič, zanima, kako naj prve dni po porodu skrbijo za dojenčkov popek.

image

Učinkovita ustna higiena pri otrocih je temeljna za vzpostavitev pozitivnih navad in ohranjanje zdravega nasmeha za vse življenje, zato je priporočljivo, da so izdelki, ki jih za svoje otroke izberete, biofunkcionalni.

image

V zimskem času je potrebno negi dojenčka posvetiti še dodatno pozornost. Paziti morate na njegovo kožo, da roke in obraz niso izpostavljeni mrazu in ustrezno zaščiteni. V nadaljevanju najdete nasvete za nego dojenčka v zimskem času.

OSNOVA NEGA

Kopanje dojenčka v hladnem delu leta

Avtor: Petra Logar | 28.12.2023
image

Kolikokrat je potrebno novorojenčka oziroma dojenčka okopati v teh hladnih mesecih in kako naj kopanje poteka, da se ne bo prehladil?

image

Ženske v skrbi za druge pogosto spregledamo nego sebe in skrb zase. Ta ne zajema le zunanjega izgleda, vendar širši pojem celostne nege sebe in skrb za svoje zdravje v vseh pogledih.

OSNOVA NEGA

Nega nohtov pri dojenčku

Avtor: Helena Mlakar | 17.11.2023
image

Nekateri novorojenčki se že rodijo z dolgimi nohti na rokah in nogah. In marsikatero mamico je strah, kako naj mu jih postriže. Preberite si nasvete o negi nohtov pri dojenčku.

OSNOVA NEGA

VIDEO: Najboljši način za previjanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Preverite, kakšna je najboljša tehnika previjanja novorojenčka in dojenčka do šestega meseca starosti. Tega način zagotovo še niste poznali!

STRAN 1 OD 8

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...