|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEGA V NOSEČNOSTI

Aromaterapija v nosečnosti

Avtor: Nataša Maurer Špiranec | 16.3.2024
image

Žensko telo ima čudovito sposobnost, s pomočjo katere v devetih mesecih iz drobne pikice ustvari novorojenčka. V resnici gre za naporen proces, v katerem se hitro spreminjajo telo, njegova presnova, pa tudi razpoloženja in čustvena stanja.

image

Oprema, ki jo potrebujete za novorojenčka in dojenčka pozimi, se vendarle malo razlikuje od tiste poleti.

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Prihod novorojenčka iz porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.1.2024
image

Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi po trgovinah, ampak, ali res potrebujete vse to?

image

V pestri ponudbi negovalne kozmetike je včasih pravi izziv izbrati takšno, ki ustreza celi družini. Pri nakupu se zato osredotočite na te lastnosti kozmetike.

OSNOVA NEGA

Izdelajte povsem naravno kozmetiko za dojenčka

Avtor: Nina Medved, www.magnolija.si | 18.4.2022
image

Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite nekaj kvalitetnih hladno stiskanih olj in masel ter kozmetiko zanj izdelajte sami.

NEGA IN ZDRAVJE

BabyBirdy, naravna kozmetika za vaše najmlajše

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.12.2021
image

BabyBirdy je visokokakovostna, naravna in varna nega za dojenčke in malčke, razvita v Švici, proizvedena v Sloveniji. Ker koža dojenčkov in malčkov potrebuje prav posebno zaščito so izdelki narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin.

ZDRAVJE IN NEGA

Otroški puder lahko predstavlja tveganje za raka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.2.2016
image

Še vedno je ogromno kozmetičnih proizvodov, za katere ne moremo biti prepričani, ali so dejansko njimi je na žalost tudi ogromno kozmetike, ki je namenjena otrokom.

OSNOVA NEGA

Nega dojenčkove kože

Avtor: M. T. | 18.11.2015
image

Nežna dojenčkova koža je zelo občutljiva na umetne sestavine v kozmetičnih proizvodih. Čeprav so ti namenjeni dojenčkom, pogosto povzročajo različne alergije in ekceme na dojenčkovi koži. Zato je treba biti previden pri izbiri izdelkov za nego.

MODNI NAMIGI

Permanentno lakiranje

Avtor: P.L. | 18.4.2012
image

Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimajo veliko prostega časa in so rade urejene.

image

Buče so pred šestimi tisočletji gojili Indijanci. Stari Grki so jih bolj kot v kulinarične uporabljali v liturgične namene in jih častili kot božanstvo. Imenovali so jih mogočne hčere matere Zemlje.

STRAN 1 OD 2

Nega stopal med nosečnostjo
Pedikura v širšem pomenu besede pomeni nego nog. To je torej vse, kar dobrega naredimo za svoja stopala. Z malo dobre vo...
8 načinov, da se znebite nosečniških strij
Genetika je v bistvu glavni razlog, če se vam bodo v nosečnosti mogoče pojavile strije oziroma nosečniške proge. Vendar ...