|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Novo v Sloveniji: BabyBirdy, naravna kozmetika za vaše najmlajše

Uredništvo Ringaraja.net, 8.12.2021
BabyBirdy je visokokakovostna, naravna in varna nega za dojenčke in malčke, razvita v Švici, proizvedena v Sloveniji. Ker koža dojenčkov in malčkov potrebuje prav posebno zaščito so izdelki narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin.

image
/11


BabyBirdy naravni izdelki združujejo le najboljše, kar ponuja narava: koloidni oves, bio aloe vero, bio karitejevo, mangovo in kakovovo maslo, ter celo vrsto hranljivih olj, ki jih ljudje uporabljamo že tisočletja – mandljevo, kokosovo, avokadovo, kamilično in sivkino.

 

Vsi BabyBirdy izdelki so hipoalergeni, dermatološko testirani, brez toksinov, veganski, ne vsebujejo silikona, PEG-a, mineralnih olji, kemičnih barvil in niso testirani na živalih.

 

Nad BabyBirdy so navdušeni tudi številni pediatri in dermatologi

Naravna kozmetika BabyBirdy je odlična izbira za nego občutljive kože novorojenčkov in malčkov. Je brez toksinov, hipoalergena, dermatološko preizkušena in z naravnim poreklom,” pravi pediatrinja Andreja Krebs, dr. med. spec. ped. “BabyBirdy je učinkovit in vsebuje formule najvišje kakovosti. To je naravna kozmetika, ki ji lahko zaupate, saj so njeni aduti 0% strupenih sestavin, nevtralen pH in bogata hranila”, pojasnjuje dr. Krebsova.

 

baby birdy

 

BabyBirdy družino predstavlja 8 izdelkov za popolno otroško nego

 - BabySharky šampon in gel za umivanje 2 v 1 je nežna združitev dragocenega izvlečka ovsa in aloe vere. Receptura je blaga za oči in podpira naravno funkcijo zaščitne pregrade kože.

 - BabyKoala je otroški losjon za telo z bogato kombinacijo hranljivega mandljevega olja in pomirjujočega izvlečka ovsa ter karitejevega masla.

 - Naravna zaščitna krema BabyPanda je izjemno nežna in mazljiva ter pomirja kožo, preprečuje rdečico in draženje kože, ter vzdržuje ravnotežje občutljive otroške kože.

 

baby panda

 

 - BabyHippo, 100 % naravno večnamensko negovalno otroško olje, preprečuje sušenje, pomaga zmanjševati tveganje za pordelost ter ohranja otroško kožo svilnato mehko.

 - Naravno milo BabyFrogy je primerno za umivanje nežne in občutljive otroške kože, saj vsebuje karitejevo maslo, avokadovo olje bogato z vitamini A, D in E, ter jojobino olje bogato z vitaminom E.

 


baby frogy

 

 - BabyFoxy, negovalna dnevna otroška krema za obraz, zagotavlja dolgotrajno vlago in ohranja naravno zaščitno pregrado kože.

 

baby foxy

 

 - BabyCroco, otroška cinkova krema za ritko vsebuje cinkov oksid, naravno mangovo maslo, karitejevo maslo, ter kakavovo maslo, ki kožo dodatno oskrbi z vlago in lipidi.

 - BabyPingu, balzam za prsni koš s kombinacijo treh vrst timijana in pljučnika, je idealni spremljevalec v zimskih mesecih, ko so dojenčki in otroci občutljivi na mraz in virusne okužbe.

 

Za prihajajoče praznike na voljo darilni seti

BabyBirdy izdelki so na voljo tudi v darilnih setih, ki so sestavljeni na željo mamic in vsebujejo najbolj popularne kombinacije izdelkov, ki jih mamice naročajo.

BabyBirdy Bath Set - kopalni set, ki bo poskrbel za zabavno in koži prijazno čofotanje in nego, vsebuje: BabySharky šampon in gel za umivanje 2-v-1,nežen losjon BabyKoala in popolnoma naravno, ročno izdelano milo BabyFrogy.

 

baby birdy

 

BabyBirdy Care Set združuje vse, kar mamice potrebujejo za naravno nego malčka: negovalno olje BabyHippo, BabyPanda, krema za otroško ritko, in otroško kremo za obraz BabyFoxy.

 

BabyBirdy izdelki so trenutno na voljo na spletni strani BabyBirdy, v Hipermarketih Mercator ter E.Leclercu.

 

Več o BabyBirdy in naravni otroški negi najdete na www.baby-birdy.si/.

 

Z malo sreče pa lahko izdelke BabyBirdy preizkusiš tudi brezplačno v Ringarajinih darilnih paketih. Prijavi se na darilni paket Novorojenček/Dojenček ali darilni paket Malček.

 

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
4
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
3
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...
3
VIDEO: Materinstvo na spletu in v resnici
Družabni mediji in splet so del našega vsakdana, vendar žal prikazujejo popolnoma napačno, idealizirano sliko življenj p...
3



Zastrupitve s čistili pri otroku
Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vs...
Kdo so kranio levčki?
Včasih morajo naši najmanjši postati največji borci. Mamice otrok z redko prirojeno boleznijo lobanje – kraniosinostozo,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?