|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OSNOVA NEGA

Naredite sami: Krema za dojenčke

Avtor: Helena Mlakar | 14.7.2023
image

V mnogih kremah za dojenčke je, na žalost, veliko kemikalij. Zato je potrebno zanje kreme previdno izbirati, lahko pa jo naredite kar sami!

image

V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pred soncem njegovo nežno kožo. Ali je potrebno dodajati tekočino tudi dojenčkom, ki se samo dojijo? Preverite, kaj pravi patronažna sestra.

BOLEZNI IN STANJA

Otroci na sonce le primerno zaščiteni

Avtor: mag. Mateja Gantar Kšela | 23.5.2023
image

Po nekaterih podatkih je, kljub nenehnemu opozarjanju na nevarnosti UV žarkov, vsaj dve tretjini otrok na soncu neprimerno zaščitenih. Poskrbimo, da naš otrok ne bo med njimi.

ZDRAVJE IN NEGA

Krema za sončenje je lahko vzrok za alergijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2023
image

Alergije na sonce so pri otrocih vse pogostejše, pogosto pa se alergija pojavi po tem, ko otroka mažemo s kremo za sončenje. Kaj lahko storite, ko se na koži pojavijo se rdeče pikice in srbečica?

AKTUALNO

Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice

Avtor: Helena Primic | 29.12.2022
image

Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.

OSNOVA NEGA

Izdelajte povsem naravno kozmetiko za dojenčka

Avtor: Nina Medved, www.magnolija.si | 18.4.2022
image

Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite nekaj kvalitetnih hladno stiskanih olj in masel ter kozmetiko zanj izdelajte sami.

NEGA OBRAZA IN TELESA

Balzam za ustnice in krema za roke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2017
image

Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen balzam za nego ustnic in kremo za roke, si lahko pripravimo kar doma.

NEGA OBRAZA IN TELESA

Test krem: Najdražje niso najboljše

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 15.1.2015
image

Kreme, ki so jih tokrat potrošniške organizacije postavile pod drobnogled, naj bi bile nekakšni multipraktiki. Ženske naj bi (končno) dobile kremo, ki ponuja »vse v enem«. Pa je res tako? Preverite, kaj so ugotovili na testu.

LEPA IN UREJENA MAMICA

Naravne maske za obraz

Avtor: Helena Mlakar | 29.4.2013
image

Posvečate dovolj pozornosti svojemu obrazu? Ne potrebujete veliko časa, ne denarja, izdelajte si naravno masko za obraz! Preberite nekaj nasvetov.

image

Ko ženska postane mamica, se mnogo stvari v življenju spremeni. Nima več toliko časa zase, kot ga je imela pred porodom. A kljub temu obstaja nekaj trikov, kako ste lahko v le nekaj minutah dnevno urejeni. Preberite si nasvete.

STRAN 1 OD 3

Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...
Zastrupitve s čistili pri otroku
Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vs...