|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVA NOSEČNOST

Kava in alkohol v času nosečnosti

Avtor: Helena Mlakar | 9.3.2024
image

Ali lahko nosečnica pije kavo in koliko skodelic dnevno? Ali lahko spije kozarec rdečega vina ali piva ob kosilu? Ali vse to neugodno vpliva na njenega še nerojenega dojenčka? Preberite si mnenje strokovnjakov.

NASVETI PO PORODU

RECEPT: Napitek, ki topi maščobe na trebuhu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.8.2023
image

Ta napitek ima močan učinek, ki v sedmih dneh stopi maščobo na trebuhu.

image

V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pred soncem njegovo nežno kožo. Ali je potrebno dodajati tekočino tudi dojenčkom, ki se samo dojijo? Preverite, kaj pravi patronažna sestra.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrava pijača za otroke

Avtor: P.L. | 2.7.2023
image

V poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali je ta tekočina zdrava. Kaj je dobro otroku ponuditi za žejo?

ZDRAVA HRANA V NOSEČNOSTI

Varnost hrane med nosečnostjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.6.2023
image

Preberite si splošno sprejete nasvete glede prehranske varnosti in z njihovo pomočjo brez skrbi izberite ustrezna živila tudi med nosečnostjo.

ZDRAVJE IN NEGA

V Sloveniji energijske pijače pije vsak šesti 11-letnik

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.3.2023
image

Zveza potrošnikov Slovenije opozarja, da energijske pijače niso primerne za otroke in mladostnike. Največ jih popijejo prav mladi. Zaskrbljujoče je, da imajo nekateri do njih dostop tudi v domačem hladilniku in da jih pijejo z vednostjo staršev.

ZDRAVO ZA OTROKA

Test: Pomarančni sok ni vedno zdrav!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2014
image

Starši pogosto v želji, da bi otrokom ponudili dobro in zdravo pijačo, izberejo pomarančni sok. Zato so na ZPS naključno kupili sedem pijač, ki s svojo zunanjo podobo vabijo k nakupu prav najmlajše. In kaj se skriva za sliko pomaranče na pijačah?

MALE RAZVADE

»Sadni in zelenjavni sokovi so hrana«

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 13.4.2012
image

V toplejših pomladnih in poletnih mesecih pogosteje posegamo po številnih osvežilnih pijačah. Izbira je pestra, vendar na ZPS poudarjajo, da potrošniki vse preredko pomislijo na tekoče kalorije.

PREHRANA OTROKA

Ideje za rojstnodnevne prigrizke

Avtor: Helena Mlakar | 11.4.2012
image

Otroci obožujejo rojstnodnevno zabavo, sploh, če lahko nanjo povabijo svoje prijatelje. Starši pa se ubadamo s tem, kaj bomo postregli, kaj bo šlo otrokom najbolj v slast. Ponujamo nekaj idej.

VI SPRAŠUJETE

Recimo NE pesticidom

Avtor: Anton Komat | 11.8.2010
image

Na vsakem koraku se srečujemo z najbolj nevarnimi strupi, za katere niti ne vemo ali pa mislimo, da gre za človeku nenevarne snovi za vsakdanjo uporabo. Ampak temu ni tako! Gre za strupe, s katerimi škropimo pridelek, čisitmo, uporabljamo za nego.

STRAN 1 OD 2

Boleča sramna kost v nosečnosti
Boleča sramna kost naj bi se pojavila pri četrtini nosečnic, kažejo raziskave. Zakaj pride do tega in kako si pomagati?
Koliko kave lahko spije nosečnica?
Preverite, kje je tista varna meja popite kave v nosečnosti, da ta razvada ne bo vplivala na večjo verjetnost za spontan...