|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

7 razlogov, zakaj vrtnariti z otroki

Avtor: Nina Tešar, Z otroki doma | 24.4.2023
image

Otrok ima lahko čisto svojo gredico, takšno, ki bo še dodatno popestrila vaš balkon ali vrt. Tako bo njegova motivacija za skrb za rastline in razvijanje odgovornosti le še toliko večja. To je 7 razlogov, zakaj vrtnariti z otroki.

IDEJE ZA IGRO

Zgradimo čarobni fižolov šotor

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.4.2023
image

Preverite, kako zgraditi to naravno senco na domačem vrtu in otrokov nov poletni dom, kjer se dogajajo zares čarobne reči.

image

Za to, da vzgojite eko-otroka in nekoč ekološko osveščenega odraslega, ne potrebujete niti posebnega znanja, niti dodatnih finančnih virov.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Aprila sadimo in snujemo spremembe na vrtu

Avtor: Jožica Golob-Klančič univ. dipl. ing. hort. | 11.4.2023
image

Od nekdaj velja, da spomladi sadimo vrtne trajnice.

NAREDIMO SAMI

Nasveti za načrtovanje zabavnega otroškega vrta

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.3.2022
image

Vrt je lahko tudi otroška soba, če je seveda oblikovan in urejen tako, da zagotavlja varno igro z različnimi igrali. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako narediti zabaven predvsem pa varen prostor na vrtu.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Družinski dan med vrtnicami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.6.2021
image

Vrtnični vikend bomo začeli s zajtrkom-piknikom med vrtnicami, s pomočjo pametnega telefona prisluhnili več kot 30 zgodbam o vrtnicah in dan zaključili s čarobno glasbo Mozarta v Rozariju. Se dobimo med vrtnicami v Arboretumu!

AKTIVNOSTI

Z otrokom na vrtu

Avtor: Marjana Žekar | 3.4.2017
image

Če bomo otroku že v rani mladosti približali naravo in ga vzgajali v odgovornosti do nje, bo tudi kasneje kot odrasel znal ceniti vse, kar nam narava daje, in se zavedal, kako zelo smo odvisni od nje.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Trajnice v aprilu

Avtor: Jožica Golob-Klančič univ. dipl. ing. hort. | 1.4.2012
image

Aprila je na vrtu veliko dela vsepovsod in tako tudi med trajnicami. Najprej je treba poskrbeti za nego starih nasadov, potem pa se lotiti priprave tal za nove nasade, če tega nismo storili že prej.

KLEPETALI SMO

Klepet: Ivan Esenko

Avtor: Metka Troha | 28.2.2012
image

Preprost izlet na sončno livado, spoznavanje z metulji in murni je dovolj, da otroku vzbudimo zanimanje za živi svet. Kasneje nas bo silil v to sam, s svojo zvedavostjo in nenehnimi vprašanji: katera žival je to?

VSE O ŠOLAH

Šolska VRTilnica

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.9.2011
image

Mednarodni program Ekošola kot način življenja poteka v 60-ih državah sveta. Projekt Šolska VRTilnica je eden izmed projektov Ekošole, ki se je v Sloveniji lansko šolsko leto izvajal prvič, pridružilo pa se mu je 75 osnovnih šol.

STRAN 1 OD 2

Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...