|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Kam na počitnice (ideje Ringarajinih staršev)?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.2.2024
image

Ste že rezervirali letošnje poletne počitnice? Če niste in še kar ne veste, kam bi se odpravili, smo na Facebooku povprašali starše, kaj priporočajo.

NAREDIMO SAMI

Ideje za otroške pustne kostume

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2024
image

V galeriji si oglejte nekaj čudovitih otroških pustnih kostumov, ki vam bodo morda dali kakšno idejo za letošnji pust. Če letošnje pustne maske za otroka še niste izbrali seveda.

PROSTI ČAS

Kaj boste pa vi letos za pusta?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2024
image

Na našem Facebooku smo mamice prosili, da z nami delijo slike, kako so se lani oblekli za pusta. To je izbor TOP idej, ki jih lahko uporabite letos.

AKTUALNO

Recepti: Družinski novoletni prigrizki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.12.2023
image

Te družinske novoletne prigrizke lahko pripravite tik pred novoletno zabavo. Prav tako jih lahko shranite za pozen zajtrk ali popoldansko malico 1. januarja, ko iščemo hitre rešitve.

PROSTI ČAS

8 iger, ki se jih lahko igrate z otroki kjer koli

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.11.2023
image

Dolgčas mi je. Kaj naj delam? Nič ni za početi? Igraj z mano! To je le nekaj stavkov, ki vsak dan odmevajo v družinah z otroki.

image

Igro je potrebno prilagajati starosti in sposobnosti dojenčka, nekaterim se prej izostri občutek za dotik in spet drugim kasneje. V nadaljevanju sem vam pripravila nekaj idej za igranje z dojenčkom, ki je zelo zabavno tako za mamico kot za očka.

NAREDIMO SAMI

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2023
image

Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najmlajšimi.

image

Ustvarite popolno sobo za svojega otroka, kjer se bo počutil varno, razvijal svojo ustvarjalnosti in ustvarjal najlepše otroške spomine. Preverite naše nasvete in ideje.

image

Poletne počitnice otrokom pomenijo uživanje in počitek, staršem pa ne vedno. Poleg planiranja skupnega dopusta je potrebno namreč razmisliti tudi, kaj bodo otroci počeli, ko bodo starši v službi.

PROSTI ČAS

10 idej za poletno počitniško varstvo

Avtor: Tanja Pogačnik Fartek, RubiRudi | 2.6.2023
image

Le še dober mesec nas loči do zaključka šole! Kako si urediti primerno varstvo v času poletnih počitnic? To je 10 idej za poletno počitniško varstvo, ki bodo otroke zaposlile inzabavale.

STRAN 1 OD 2

Prvič na smuči
Ko zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...