|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RESNIČNE ZGODBE

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.2.2024
image

Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porodne fotografije tretjega poroda vendarle podeli s svetovno javnostjo.

DRUŽINA

Kaj podariti za Valentinovo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.2.2024
image

Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svojim najdražjim. Preverite zanimive in zabavne odgovore.

PROSTI ČAS

Kaj boste pa vi letos za pusta?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2024
image

Na našem Facebooku smo mamice prosili, da z nami delijo slike, kako so se lani oblekli za pusta. To je izbor TOP idej, ki jih lahko uporabite letos.

VSE O NOSEČNOSTI

Prisrčne ideje, kako razkriti, da si noseča

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.11.2023
image

To je osem prisrčnih načinov, kako lahko s svojimi najbližjimi in celotnim svetom deliš, da se bo družini pridružil nov član.

NEGA IN ZDRAVJE

Mama je šokirala z manikuro dojenčkovih nohtov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.11.2023
image

"To sem naredila svoji hčerki, lahko pa tudi vašim dojenčkom. Pišite mi v inbox," je na svojem Facebook profilu zapisala ta mama in dobesedno šokirala svet.

image

Kaj se zgodi z otrokovimi fotografijami, ko jih naložimo na socialna omrežja? Jih res lahko vidijo in uporabljajo samo e-prijatelji?

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Materinstvo na spletu in v resnici

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.9.2023
image

Družabni mediji in splet so del našega vsakdana, vendar žal prikazujejo popolnoma napačno, idealizirano sliko življenj posameznikov, tudi staršev. Video na humoren način prikazuje, kakšna je v resnici razlika med življenjem virtualno in resnično.

UČENJE IN IGRA

Kaj bi morali biti v šoli drugače?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.9.2023
image

Šolarji so se vrnili v šolske klopi, mi pa smo na Facebooku vprašali starše, kaj jih letos najbolj skrbi oziroma, kje po njihovo šolski sistem šepa.

image

Pri objavi fotografij na socialnih omrežij po navadi ne razmišljamo o tem, da bo morda kdo to fotografijo brez našega dovoljenja delil po svetovnem spletu ali jo celo uporabljal za pedofilijo. Je previdnost pri objavi otrokovih fotografij odveč?

image

Naši otroci so ljubki fotomodeli, na njihove dosežke smo izjemno ponosni in čeprav bi želeli celemu svetu pokazati, kaj vse naš škratek zmore, se moramo zavedati, da ne sodi vse na splet. Z objavami otrok na svojem Facebook profilu bodite previdni.

STRAN 1 OD 3

Kako v službi povedati za nosečnost?
Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.
10 načinov, kako partnerju razkriti nosečnost
Zbrali smo 10 zabavnih in kreativnih načinov, kako partnerju sporočiti, da bo očka.