|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

10 napak, s katerimi vam bo mama je uničila življenje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.11.2023
image

Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vse ...

MAMIN KOTIČEK

Česa se najbolj bojimo mame?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.10.2023
image

Bojim se, da boš videti kot jaz. Da boš imela isto trmasto črto, sled na čelu, po kateri te bodo prepoznali in ti govorili, da si »ista mati«. Bojim se, da te bodo zaradi tega nekatere stvari drago stale in boš večkrat šla »na led«, da te bo izučilo.

VZGOJA IN RAZVOJ

"S hčerko se ne razumeva"

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.9.2023
image

Ko me je zagledala, je začela vpiti, da se ji ne smem približati, da sem ji vse pokvarila, da pred mano ne more sprostiti ... Šla je jokat v sobo, kjer so jo prijateljice tolažile.

VSE O NOSEČNOSTI

Fantek ali punčka - babičine metode odkrivanja spola

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.8.2023
image

Ne bodite presenečene, če nekdo, ki ga vidite prvič v življenju, ugane spol otroka, ki ga nosite. Nosečnice so več sto let verjele v različne starodavne metode za odkrivanje spola in čas je takšne napovedi včasih potrdil, včasih pa ne.

NASVETI ZA OČKE

Kaj mora vedeti očka, ko pričakujeta prvo hčerko?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.7.2023
image

Novi očetje se pogosto umaknejo, če je otrok deklica. In to je napaka, ki vpliva na vse. To so nasveti, kako zgraditi močan odnos oče-hči in zakaj je ta odnos tako pomemben.

MAMIN KOTIČEK

Mami, ali sem debela?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.6.2023
image

"Mami, sem debela?" To vsekakor ni vprašanje, za katerega pričakujete, da vam ga bo zastavil vaš 6-7-letni otrok. Vsaj jaz nikoli nisem tega pričakovala. Ampak mi je bilo postavljeno.

ODNOSI V DRUŽINI

"Hči se je povsem spremenila"

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.6.2023
image

Rekla sva ji že nekajkrat, da bi se bilo morda dobro pogovoriti še s kom, vendar nama zabrusi, da sva samo midva tista, ki potrebujeva pomoč in da se ne moreva odcepit od nje, češ da je ona že odrasla. Odgovarja terapevt Izidor Gašperlin.

VZGOJA IN RAZVOJ

Moja hči ni moja princesa

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.1.2023
image

Sociolog in avtor Bruno Šimleša se je odzval na komentarje, ki so jih sledilci zapisali pod fotografijo s hčerko, ki jo je objavil: Moja hči ni moja princesa!

image

"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena ali pa preklopi na drugo, lahkotnejšo temo," pogosto tožijo odrasle hčere.

ZDRAVJE IN NEGA

Pomembna pravila intimne nege za deklice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.5.2022
image

Sodobne mame poskušajo izvedeti čim več koristnih informacij o intimni negi deklet, izmenjati izkušnje ... vendar se pogosto pojavljajo napake, predvsem pri vsakodnevnem vzdrževanju higiene intimnih delov telesa otrok.

STRAN 1 OD 2

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...