|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OČKOV DNEVNIK

Telo moje žene ima sedaj brazgotine od carskega reza

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.7.2024
image

Preberite besedilo pisatelja in novinarja Bretta Ortlerja, objavljeno na strani Fatherly, ki razveseljuje ženske in moške prisili, da razmislijo o njihovi površnosti!

MATERINSTVO

Prva MR-slika poljuba mame in otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.7.2024
image

Naslednjič, ko vam bo kdo rekel, da otrok ne bi smeli preveč razvajati, mu dajte znanstveni dokaz, kako pomembna je nežnost za rast in razvoj.

MAMIN KOTIČEK

Starševska kriva vest in zakaj jo pozabiti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2024
image

Vaši otroci ne potrebujejo popolne mame. Pogosto mame sploh ne potrebujejo!

MAMIN KOTIČEK

Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to res?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.7.2024
image

Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila dobro. In počutila sem se osamljeno.

MAMIN KOTIČEK

Zakaj so mame čarobna bitja?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2024
image

V mamicah je nekaj povsem čarobnega. Imajo moč za otroka, ki je kot trije levi, dva vola, štirje gepardi in čreda bizonov. Ampak samo za otroka.

MAMIN KOTIČEK

6 lastnosti mamic, rojenih v juliju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.7.2024
image

Mamicam, rojenim v juliju družina pomeni vse. Imajo smisel za humor, so organizirane in imajo rade finančno varnost. Preverite, če so to tudi vaše lastnosti.

MAMIN KOTIČEK

35 stvari, ki jih mame naredijo pred 9. uro zjutraj

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.6.2024
image

Ah, jutra: počasi se zbudite, uživate v lagodnem zajtrku, preberete časopis in spijete skodelico kave, preden se zbistrite pred napornim dnevom ... Ko bi vsaj! To je seznam 35 stvari, ki jih skoraj vsaka mama naredi že pred 9. uro zjutraj.

ODNOSI V DRUŽINI

Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati vsaka mama

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.6.2024
image

Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po malce svobode, časih, ki jih ni več, brezkrbnih trenutkih, počitku, času zase. Drage mamice, takrat si preberite tole ...

VZGOJA IN RAZVOJ

30 komplimentov, ki jih otroci morajo slišati

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.6.2024
image

Preberite, zakaj bi morali pohvaliti otrokovo vedenje in ne videz in kako mu lahko to pomaga med šolskim dnem. Prav tako boste dobili navdih za 30 komplimentov, s katerimi lahko svoje otroke zasipate že danes!

image

Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Preverite v članku!

STRAN 1 OD 35

Ko otroka ne morete ločiti od zaslona ...
Kaj lahko storite, če je vaš otrok dobesedno prilepljen na televizijski ekran? Nikar mu ne prepovedujte gledanja risank ...
BLOG: Kako naj si mama vzame čas zase?
Zagotovo ste slišale že mnogo nasvetov, da kot mame ne smete pozabiti nase in da si morate vzeti čas zase. In da si je p...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?