|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Žal mi je, ker zamujam, ampak jaz sem mama

Uredništvo Ringaraja.net, 26.10.2023
Res je, želim priti pravočasno in počutim se krivo, ko tega ne storim. Ampak otroci delajo zmešnjavo, so nepredvidljivi in ??bodo vsakič naredili vse, da zamudim.
Ključne besede:



Oprostite za zamudo,

Hotela sem priti pravočasno, toda eden od mojih otrok je kričal in bruhal po tleh ter zahteval piškotek za zajtrk, jaz pa nisem hotela popustiti.

 

Oprostite za zamudo,

Želela sem priti pravočasno, a se je moral eden od mojih otrok "polulati", takoj ko smo zapustili stanovanje. In potem, ko sem zamenjala umazano plenico, so se moji starejši otroci skregali glede tega, kje bo kdo sedel.

 

Oprostite za zamudo,

Želela sem priti pravočasno, a ko sem prišla v šolo, sem ugotovila, da smo šolske torbe pustili doma, zato smo se obrnili nazaj. In potem, ko sem tekla v hišo po nahrbtnik, je moj otrok padel in si popraskal kolena ... Morala sem očistiti in previti rano.

 

PREBERITE TUDI: Česa se najbolj bojimo mame? 

 

Oprostite za zamudo,

Hotela sem priti pravočasno, a se je dojenček dvakrat ponoči zbudil, jaz pa... sem prespala alarm. Nato se je temu istemu otroku zdelo res smešno, da se skrije... tako da ga mamica ne more najti naslednjih deset minut.

 

Oprostite za zamudo,

Želela sem priti pravočasno, a se eden od mojih otrok ni hotel preobleči iz pižamo, medtem ko drugi ni mogel najti svojih čevljev ... in potem se oba "nista dobro počutila."

 

PREBERITE TUDI: Drago dete, včasih pozabim, kako zelo sem srečna 

 

Res je, želim priti pravočasno in počutim se krivo, ko tega ne storim. Ampak otroci delajo zmešnjavo, so nepredvidljivi in ??bodo vsakič naredili vse, da zamudim.

 

torej da,

Oprostite za zamudo, ampak sem mama.

 

Vir: Danielle Sherman-Lazar (@livingfullaftered)

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Miti o dojenju in mlečnih formulah
V svetu starševstva se pojavlja neskončno vprašanj, dvomov in dilem, še posebej ko gre za prehranjevanje dojenčkov. V po...
24
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
7
POMEMBNO: Če boste nosili svojega dojenčka
Najpogostejša dilema staršev pri nošenju otroka je ta, ali je otrok v pravilnem položaju. V članku preverite, kakšen je ...
5
Tudi znani Slovenci in Slovenke nosijo
Preverjali smo, kako se znani Slovenci in Slovenke znajdejo, ko hočejo biti njihovi otroci v naročju, oni pa rabijo pros...
5



Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?